2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

Kiakadtak a szülők, amiért egy titkos tanterv alapján önkielégítésre buzdítják az iskolában a kilencéves gyermekeket

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
caadfa26d71c415c82b3d969144a4966

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A titkos tantervből kiderült az is, hogy az iskolásokat az anális közösülés rejtelmeiről és az orgazmusról oktatják, még azelőtt, hogy elérnék a pubertáskort, házi feladatnak pedig azt adják, hogy maszturbáljanak. 

A titkos tananyagot azután túrta fel a brit sajtó, hogy egy aggódó anyának megtiltották a hozzáférést annak az órának a tananyagához, amelyet a 15 éves lányának kötelezően tartanak az iskolában. Igaz, a bíró megtagadta az anyának, hogy bepillantást nyerjen a tananyagba, azonban a Daily Mail megtalálta azokat az interneten. 

Ez alapján színezőkönyveket, szókeresőket és rajzokat is adtak a gyermekeknek az „aktivista tanárok”, akiknek „átfogó küldetésük” a gyermekek szexualizálása érdekében, hogy „elfogadásra oktassák őket” – írták.

A tananyagban láthatók még képek meztelen csecsemőkről, fiatal tizenéveseket maszturbálás közben ábrázoló rajzok, valamint olyan oktatóanyagok, amelyek az anális szex részleteit magyarázzák, és ezzel egyetemben feladatokat adnak a transzneműek elfogadásával kapcsolatban. A gyermekeknek azzal is foglalkozniuk kell – és anatómiailag pontos babákon bemutatni –, hogy hogyan kell maszturbálni.

A tananyagról kiszivárgott képeket ide kattintva tekintheti meg.

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek