2024.július 13.
Jenő, Henrik

Kiderült, mennyit kaphattak a Böjte Csabára küldött baloldali újságírók

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
9473882bf3cb483ebdb605f40bf3f38a

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy az amerikai pénzemberhez, Soros Györgyhöz köthető szervezetek biztosíthatták az anyagi fedezetet a Böjte Csaba által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány lejáratásához. A tőzsdespekuláns Soros hálózata súlyos milliókkal támogatta azokat a portálokat, ahol a szerzetest támadó cikkek megszülettek.

Mind az „Átlátszó Erdélynél” dolgozó Szabó Tünde, mind a projektet a szélsőbalos Mércénél futtató Kulcsár Árpád – utóbbit egyébként korábban már elítélték rágalmazás vádjával – jól járt a ferences szerzetes és alapítványa elleni cikkeivel – adta hírül a Hírtv.hu.

A lejárató cikksorozatot 14 500 euróval, azaz több, mint 5,5 millió forinttal támogatta a Soroshoz köthető, brüsszeli székhelyű nonprofit szervezet, a Journalism Fund.

– írták.

Bayer Zsolt is elmondta véleményét

„Böjte Csabának sok bűne van, ugyanis Böjte Csaba évtizedek óta árva gyerekeket ment, sok-sok ezer árva gyereket. Ráadásul teszi ezt ferences szerzetesként, ráadásul teszi mindezt Erdélyben, erdélyi magyar árvákkal. Éppen ideje volt tehát, hogy a liberális és baloldali média rászálljon” – írta a publicista, majd hozzátetette: 

„És megjött a virtuális kivégzőosztag. Nevezzük őket nevükön: Kulcsár Árpád, Szabó Tünde és Jámbor András. Kulcsár Árpád az egyik virtuális kivégző, akit – mielőtt elkezdte Böjte Csabát rágalmazni –, egyszer már jogerősen elítéltek rágalmazásért és becsületsértésért, ugyanis egy 

A publicista úgy fogalmazott: „Itt tartunk most. Meghurcoltak, a virtuális térben megpróbáltak kivégezni egy csodálatos magyar papot, csak azért, mert papként, szerzetesként árva gyerekeket mentett, és ez nekik nem tetszett. kolozsvári magyar színészt szintén megrágalmazott, nem fogják elhinni, mivel, hát természetesen szexuális zaklatással.”

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Igen.. ezek az újságirók nem valamilyen keresztény egyház tagjai, legkevésbé szimpatizánsai pl a magyar nemzetnek, mivel pl. kenyéradó gazdájuk sem az.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek