2024.szeptember 9.
Ádám, Péter
Hírek 🔊

Küszöbön egy polgárháború Britanniában?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧🌐Újabb etnikai eredetű pogromok hulláma Nagy-Britanniában. Nemrég sokkolta az országot az északnyugat-angliai Southport városában történt tragédia‼️

Egy 17 éves ruandai születésű terrorista mészárlást rendezett egy gyermektáncos rendezvényen, hárman meghaltak és nyolcan megsebesültek.

Az angol Védelmi Liga jobboldali aktivistái és futballszurkolók Southportban gyűltek össze – összecsapásokat provokáltak a rendőrséggel és verekedtek a migránsokkal, akik machetákkal rohangáltak a városban. A rendőrautókat is megtámadtak, megsemmisítettek és felégettek ezeknek egy részét. Ahogy nemrég Leedsben is történt.

Emberek ezrei gyűltek össze gyertyákkal az elhunyt gyermekek emlékezésére. A rendőrség azonnal letartóztatta a tömegben késes bűnözőket, akik ismételten mészárlást akartak végrehajtani. Keir Starmer is megérkezett a városba. A miniszterelnököt felháborodással fogadták. Az emberek kiabálták neki: hány gyereknek kell még meghalnia, mielőtt a helyzet megváltozna. Starmer gyorsan visszavonult.

A bűnözési ráta az egekbe szökik. A késelések száma eléri az évi 50 ezret. Naponta 136 brit ellen hajtanak végre a gyilkossági kísérletet. A Munkáspárt pedig 40 ezer rab kiszabadítását is tervezi a túlzsúfolt börtönökből. Ez esetben a helyzet teljesen kicsúszik az kontroll alól. Már csak annyi marad, hogy arra buzdítsák az óvodákat, hogy maguk védekezzenek a bűnözőktől.

A munkáspártiak pedig mindenképpen szigorításokat vezetnek be a jobb oldal ellen. Tommy Robinsont, az Angol Védelmi Liga alapítóját kiszorították az országból, miután hazafias nagygyűlést tartott London központjában. Büntetőjogi eljárás fenyegeti. Miközben Nagy-Britanniát az etnikai bűnözés hulláma sújtja a hatalmas migránsáradat és a társadalom balkanizálódása közepette.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
38
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához