2024.július 8.
Ellák, Edgár, Eperke
Hírek 🔊

Manfred Weber legújabb kitüntetettje Soros embere, ráadásul néppárti képviselő

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az korábban már ismert volt, hogy Soros György szervezete, az OSF feljegyzéséből kiderült (a feljegyzést a DC Leaks portál publikálta), hogy a bevándorláspárti spekulánsnak 36 EPP-képviselő megbízható szövetségese.

Soros-szövetséges Roberta Metsola, az máltai származású EP-képviselő, korábbi LIBE-tag, aki Magyarország ellen szólalt fel a Sargentini-jelentés vitáján, és aki jelenleg az Európai Parlament elnöke.

Utóbbi neve is előkerül abban a bejegyzésben, amelyben Vasco Becker-Weinberg idén mandátumot szerzett néppárti képviselő köszönetet mond a “kiváló szolgálataiért” (sic!) elnyert kitüntetés okán Manfred Weber, néppárti frakcióvezetőnek.

Becker-Weinberg portugál EP képviselő több szálon is kapcsolódik a Soros-birodalomhoz.

Együttműködik a Nyílt Társadalom Alapítványok által is támogatott  International Law Association nevű NGO-val, amelynek egyik vezetője, Damilola S Olawuyi, a CEU vendégelőadója.

Becker-Weinbeg több, az nyílt társadalom eszmerendszerével összefüggésbe hozható, menekültekkel kapcsolatos projektben is részt vett az elmúlt években.

Weber portugál kitüntetettje annak a lisszaboni NOVA egyetemnek vezető oktatója.

Az intézményről azt is érdemes tudni, hogy 2022 -ben bejelentették az önjelölt “Konzorcium – Oknyomozó Újságírók Hálózata” elindítását.

A “Konzorcium” első újságírói vizsgálata a gyűlöletbeszéd jelenlétével a CHEGA párt, egy új jobboldali, konzervatív párt és annak vezetője, André Ventura kapcsán.

A Pedro Coelho baloldali újságíró által vezetett csapat tagjai természetesen hosszú politikai aktivista múltra tekintenek vissza, amely a baloldalhoz és a szélsőbaloldalhoz kötődik, és természetesen jelentős adományokat kaptak Soros Györgytől, a “filantróptól”, aki dollármilliókat adományoz a baloldal által támogatott nyílt társadalom eszméinek előmozdítására: abortusz, LMBTQ, nyitott határok stb. Vegyük például Paulo Penát, a csapat egyik tagját, aki maga is tagja az Investigate Europe nevű nemzetközi újságírói konzorciumnak, amely 2020-ban 124 000 eurót, 2019-ben pedig 153 000 eurót kapott a barcelonai Nyílt Társadalom Kezdeményezéstől.

A Fumaça című újság, amelynek tagjai Pedro Miguel Santos és Ricardo Esteves Ribeiro újságírók, akik szintén részt vesznek a “konzorciumban”, 2018 óta 509 000 eurónyi újságírói támogatást kapott a Nyílt Társadalom Alapítványoktól.

Soros György és a Nyílt Társadalom kulcsszerepet játszik a “Konzorciumot” alkotó különböző médiumok finanszírozásában, a szélsőbaloldalhoz és a portugál államhoz kötődő szervezetekkel együtt. Ami a “konzorcium” “független” újságíróinak a közösségi hálózatokon tanúsított viselkedését illeti, politikai álláspontjukhoz sem férhet kétség.

Ehhez a közösséghez tartozik tehát Manfred Weber új üdvöskéje, a valaha konzervatívnak tartott Európai Néppárt frakciójának új tagja, Vasco Becker-Weinberg.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
11
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek