2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Megrágcsálta egy kislány ruháját Biden, felrobbant a Twitter + videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
df7f61f2f3e146b68004b101b44e70ba

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Bizarr jelenetnek lehettek tanúi azok, akik ott voltak a helsinki reptéren, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden hazaindulás előtt a nagykövetség dolgozóival és azok családjaival találkozott. 

A 80 éves elnök egy kislány felé hajol, ráteszi a vállára a fejét és enyhén rágcsálni kezd. A kislány nagyon megijedt, próbálta elhúzni magát, amikor Biden próbált egy puszit adni neki. 

Caleb Hull a Twitteren annyit írt, hogy talán ez az eddigi legkellemetlenebb és legfurcsább, amit Biden gyerekekkel tett.

Donald J. Trump volt elnök pedig azt írta, hogy Bidennek már egy idősotthonban kéne lennie, nem pedig a szabad világot vezetnie. 

Tim Young amerikai humoristának nem volt kedve humorizálni a videót látva: „Biden undorítóan viselkedik, miért tenne bárki ilyet más gyerekével?” − tette fel a kérdést.

Majd ezután a rettentő kellemetlen helyzet után az amerikai elnök különgépére, az Air Force One-ra sem tudott gond nélkül felmenni.

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Hát.. Családon belül elmegy. “De aranyos ez a gyerek, mindjárt megeszem!” Nos a gyerek ilyenkor nevet. De egy ismeretlen bácsitól persze megijed. Puszit se fogad el idegentől. Az unokám már kicsi korától csakis a közvetlen családtagnak engedi meg, hogy megsimogassa a fejét. A nagypapának lehet, de ha mások akarják őt megsimogatni akkor elkapja a fejét. Valahogy így a természetes, ösztönösen ezt csinálják a gyerekek.
    Biden cirógassa a saját unokáit, azok biztos örülnek a nagyapának (vagy nem..)

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához