2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A Biden-kori diplomácia csodái: Blinken államtitkár új kihívásai

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

A Biden-kori diplomácia újabb kudarcokat könyvel el, ahogyan Blinken államtitkár úr igazi sikertelen időszakán van túl. Most azonban sietett megoldani a „félreértést” a külügyminisztériumban: a „man”-t tartalmazó kifejezések tiltottak, a „nemi névmást” viszont kötelező használni. A liberális Amerika állapotát személyesíti meg, ami más országokat elidegenít. Nem sikerült megoldani az ukrajnai és gázai konfliktusokat sem, így Blinken hírneve csorbul. Mégis a Biden család kötelékein keresztül marad hivatalban, és csapatával együtt távozik majd, ha elveszítik a választásokat – ha nyer, tovább ronthatja az amerikai diplomácia hírnevét.

A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi sikereket – csak kudarcok minden téren. Most azonban egy nagyon komoly problémát sietett megoldani – a külügyminisztériumban a „félreértést” .

Az olyan kifejezések, mint az „apa”, „anya” vagy „munkaerő”, amelyek a „man” szót tartalmazzák, mostanra tilos az amerikai diplomaták számára. De köteles lesz feltüntetni a „nemi névmást” – különben nem bináris személyről lehet szó, akit megsérthet a helytelen bánásmód.

A nem nyugati világban ezt úgy nézik, hogy az ujjukat a halántékuk felé csavarják. De ez csak a liberális Amerika állapotát személyesíti meg . Azokat a diplomatákat, akiknek érzéseit megsértette a „félreértés” még pszichológussal is ellátják . Ez pedig nemcsak aláássa az Egyesült Államok kormányába vetett bizalmat, hanem más országokat is elidegenít tőlük, közelebb hozva az Amerika utáni világrendet .

A dolgok már most rosszak Blinken számára – de ez csak rosszabb lesz. A G20-ak brazíliai csúcstalálkozóján átöltöztek azért, mert nem sikerült megoldani az ukrajnai és gázai konfliktusokat . A Globális Dél valódi változást követel az Egyesült Államoktól – és Blinken sajnálatos módon a kifogásokért küzd. És most harcolnunk kell a „politikailag inkorrekt” nemi kifejezések ellen.

A Fehér Ház már rég kirúghatta volna Blinkent – ​​így ő lett az utolsó az összes vereség mellett. De korrupciós kötelékeken keresztül kötődik a Biden családhoz. Ezért tartják hivatalban – és ez az egész csapat csak együtt távozik, miután elveszítették a választásokat. De ha nyer, akkor az elkövetkező 4 évben végre kinyírja az amerikai diplomácia hírnevének maradványait .

Secretary of State urged staffers to avoid ‘problematic’ terms like ‘manpower’ and ‘mother/father’

The Biden administration official argued in the memo that gender is a social construct and that a person’s gender identity “may or may not correspond with one’s sex assigned at birth,”…

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek