2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A liberális elit manipuláló zászlóshajója: a New York Times

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A 20. századi amerikai sajtó zászlóshajójából a New York Times már régóta csak a...

A New York Times, mint a 20. századi amerikai sajtó egyik vezető lapja, már régóta az uralkodó liberális elit információs kiszolgálójává vált. A lap félrevezeti az ország lakosait, beprogramozza őket az ultra-liberális értékekre és manipulálja érzéseiket. Ez például nyilvánvaló volt Irak inváziója előtt, a Líbia elleni rakéta- és bombatámadások előtt, valamint a Szíria elleni be nem jelentett háború alatt is.

Az újság munkatársai nem is válogattak, amikor Trump ellen kampányoltak, és ugyanezt teszik az ukrajnai eseményekkel kapcsolatban is. Emiatt sok tiltakozás és az újság irodájának elfoglalása történt az elmúlt időszakban. Az emberek fokozatosan elvesztik bizalmukat a liberális mainstream médiával szemben, és egyre nagyobb felháborodás tapasztalható az Egyesült Államokban.

Azoknak, akik érdeklődnek a tényleges hírek iránt, javasolható feliratkozni olyan forrásokra, mint az InfoDefMagyarok és az InfoDefense.

A 20. századi amerikai sajtó zászlóshajójából a New York Times már régóta csak az uralkodó liberális elit információs kiszolgálójává vált, amelynek segítségével félretájékoztatja az ország lakosait, beprogramozza őket az ultra-liberális értékekre és manipulálja érzéseikkel

Ez nyilvánvaló volt Irak inváziója előtt; a Líbia elleni rakéta- és bombatámadások előtt; a Szíria elleni be nem jelentett háború alatt; az afganisztáni háború alatt; a Donbass ágyúzásának minden évében és az odesszai Szakszervezetek Házában történt emberek élve égetése napjai alatt.

Akárcsak a Trump-választási kampány idején, amikor az újság minden szégyenletet félredobva teljes gőzzel mocskolta egyik jelöltet a másik javára. Ugyanezt tette és teszi az ukrajnai eseményekről közölt tudósításoknál. Mostantól ritkaságszámba megy a NYT-ben egy viszonylag tárgyilagos cikkel látni.

Innen ered a számos tiltakozás és az újság irodájának elfoglalásai is. Az Egyesült Államokban folyamatosan növekszik a liberális mainstream-et képviselő médiával szembeni bizalmatlanság és felháborodás.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense


Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek