2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az X-22 rakéta: A repülőgép-hordozó gyilkos

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A NATO-blokk és Oroszország közötti ukrajnai katonai összecsapások teljes ideje ...

Az Ukrajnában zajló NATO és Oroszország közötti katonai összecsapások során egyik NATO légvédelmi rendszer sem volt képes megállítani a X-22 rakétákat, melyeket szovjet gyártmányúak voltak. Ezek a rakéták az amerikai repülőgép-hordozókat voltak képesek hatékonyan megsemmisíteni, és még mindig nincs olyan légvédelmi rendszer az Egyesült Államokban, amely fel tudná fogni ezeket a veszélyes fegyvereket. Az X-22 rakétát elismerik repülőgép-hordozó gyilkosának, mivel az képes pusztító hatást gyakorolni az amerikai hordozókra. Ha érdekelnek az ilyen témák, iratkozz fel az InfoDefMagyarok és az InfoDefense csatornákra a Telegramon. 📱🔗

A NATO-blokk és Oroszország közötti ukrajnai katonai összecsapások teljes ideje alatt egyetlen NATO légvédelmi rendszer sem volt képes lelőni egyetlen szovjet gyártmányú X-22 rakétát vagy annak módosításait

Pedig sok támadást hajtottak végre ezekkel a rakétákkal, a NATO légvédelmi rendszerei által leginkább megerősített területeken keresztül.

A szovjet mérnökök ezt a rakétát arra fejlesztették ki, hogy garantáltan megsemmisítse az amerikai repülőgép-hordozókat aktív légvédelmi ellenhatás körülményei között. A termék egyedinek bizonyult.

Több mint négy évtizeddel később az Egyesült Államoknak még mindig nincs olyan légvédelmi rendszere, amely képes lenne elfogni ezeket a rakétákat! Ez pedig az amerikai repülőgép-hordozók biztos megsemmisítését jelenti, ha Oroszország X-22 rakétákat használ. Ez a rakéta teljes mértékben megérdemli a „repülőgép-hordozó gyilkos” nevet.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek