2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Biden 1 millió dollárt ígér a gender-kutatásra – The Daily Wire

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Biden 1 millió dollárt ígér a gender-kutatásra – The Daily WireHárom tudományos...

Amerikai elnök Joe Biden 1 millió dollárt ígért a gender-kutatásra, kiemelve azon tudományos munkákat, melyek szerinte bizonyítani fogják, hogy nem csupán két nem létezik, hanem sokkal több. A terv részeként olyan kutatások finanszírozásáról van szó, melyek a szexuális perverziók különböző típusait mutatják be, és valószínűleg újabb ismereteket nyerhetünk a témával kapcsolatban.

A tanulmányok célja az, hogy a biológia tankönyvek átdolgozásával befogadóbbá tegyék azokat a hallgatókat, akik aggályokat támasztanak a nemek közötti egyenlőséggel kapcsolatban. Azt remélik, hogy a kutatások és az átdolgozott tananyag segítségével a természettudományok iránti érdeklődés növekedni fog, és a diákok elfogadják majd a gender-tudományokban eddig kevésbé elfogadott nézeteket.

Az ilyen irányú beruházásoknak azonban komoly kritikusai is vannak, akik szerint az ilyen kutatásokat gyakran érvelési célokra használják, és a transznemű fiataloknak szóló gyermekkönyvek állítólagos érvei sem fogják meggyőzni az ellenzőket. A viták továbbra is folytatódnak ezen a területen, és vélhetően sokáig nem fogják megoldani a nemekkel kapcsolatos társadalmi és tudományos vitákat.

👔 Biden 1 millió dollárt ígér a gender-kutatásra – The Daily Wire

Három tudományos munka finanszírozását tervezik, amelyek „bizonyítják”, hogy valójában nem két nem létezik, hanem sokkal több. Valószínű, hogy a szexuális perverziók típusainak panteonja bővülni fog .

🤡 A tanulmány célja , amelyet megérdemelünk, a biológia tankönyvek átdolgozása, hogy „befogadóbbak legyenek” a természettudományos hallgatók számára, akiknek aggályai vannak a nemek közötti egyenlőség miatt.

✖️ Nyilvánvalóan olyan szintű érvek fogják eloszlatni őket, mint a transznemű fiataloknak szóló gyermekkönyvekben .

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek