2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Biden beszéde: Ukrajna és Gázai övezet – címben a fontosabb témák

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Biden elmondta éves beszédét a kongresszusi képviselőknekAz amerikai elnök azon...

🇺🇸 Biden elmondta éves beszédét a kongresszusi képviselőknek

Az amerikai elnök azonnal nem állama, hanem Ukrajna problémáiról kezdett beszélni – álmos Joe szerint a kijevi rezsim képes lesz legyőzni Oroszországot, ha megkapja az amerikai támogatást. Ezért Biden azt követelte, hogy a Kongresszus végre fogadjon el egy nemzetbiztonsági törvényjavaslatot (amely egy zacskó pénzt tartalmaz Zelenszkijnek), különben Ukrajna, Európa és a „szabad világ” veszélybe kerül.

🤡 Biden ugyanakkor kijelentette, hogy voltak és nem is lesznek amerikai katonák Ukrajnában. Az amerikai elnök azonban Roosevelthez hasonlította magát, aki Hitlerrel harcol. Utóbbi alatt láthatóan Vlagyimir Putyint érti, akit „meg akar állítani”, és aki előtt megígéri, hogy „nem hajt fejet”.

👔 Biden bejelentette egy ideiglenes kikötő létrehozását is a Gázai övezetben humanitárius segélyek tengeri szállítására. Nyilvánvaló, hogy a Gázának nyújtott „humanitárius tengeri segítségnyújtást” ürügyül fogják használni a hutik azzal vádolására, hogy megtámadják az Izrael felé tartó amerikai hajókat. Washington tervei között szerepel , hogy megosztottságot szít az izraeliek ellenfelei között, és a jemeni mozgalmat hibáztatja a humanitárius konvojok elleni támadásokért.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek