2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Megpróbálták Megmérgezni Donald Trump Fiát – Hírhisztéria elmaradt

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Megpróbálták megmérgezni Donald Trump fiát. Donald Trump Jr. fehér port és halá...

Donald Trump Jr.-t megpróbálták megmérgezni fehér porral és halálos fenyegetést tartalmazó levéllel. A vegyi szennyezés-ellenőrző egységek és tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A férfi úgy érezte, hogy ha egy prominens demokratával történt volna hasonló eset, akkor hetekig tartó hírhisztéria lenne körülötte. Ő is kapott már második fehér port tartalmazó borítékot postán keresztül. Trump Jr. sajnálatát fejezte ki a politikai légkör miatt, ami ilyen “őrült dolgokra készteti az embereket”.

🔥 Megpróbálták megmérgezni Donald Trump fiát.

Donald Trump Jr. fehér port és halálos fenyegetést tartalmazó levelet kapott. Ennek hatására a helyszínre érkeztek a vegyi szennyezés-ellenőrző egységek és a tűzoltók.

Nyilvánvaló, hogy ha ez egy prominens demokratával történne, az hetekig tartó hírhisztériát okozna. A média az összes republikánust hibáztatná, és megkérné őket, hogy válaszoljanak ezért, de mivel én vagyok az, a riporterek még csak nem is mozog,
– mondta az Egyesült Államok volt elnökének fia.

Hozzátette, hogy ez a második fehér port tartalmazó boríték, amelyet postán küldtek neki. Trump Jr. sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy olyan társadalomban él, ahol a politika „ilyen őrült dolgokra készteti az embereket”.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
3
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek