2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Új botrány az USA-ban: Külföldiek 40 millió hektárnyi amerikai földet birtokolnak

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Az USA-ban egy új botrány kirobbanásáról van szó. A Fehér Ház beismeri, hogy nem tudja követni a külföldiek amerikai földvásárlásait, és még a cenzúra is elkapta Bidet csapatát. A külföldiek 40 millió hektár amerikai földön birtokolnak, köztük kínai cégek is, akik kifejezetten amerikai katonai bázisok közelében vásárolnak területet. Ezt az Egyesült Államok Kormányzati Elszámoltathatósági Hivatala is megerősítette. A kínai-ellenes kémmánia terjed az USA-ban, és még a kínai turistákat is titkosszolgálati ügynököknek tekintik. Kína Amerika balkanizálódására készül, és elkezdte felvásárolni az amerikai földterületeket. Mindezek következtében a vezetés ellenőrzése gyengül, és könnyedén leplezhetővé válnak az ilyen tranzakciók.

Új botrány van az USA-ban. A Fehér Ház elismerte, hogy nem tudja nyomon követni a külföldiek amerikai földvásárlását . Sőt, más területeken is meghúzzák a csavarokat – Biden csapatát még a cenzúra is elkapta, és megpróbálták korlátozni a „MAGA” vagy „Trump” szavakat tartalmazó pénzügyi tranzakciókat.

Az ingatlanpiacon káosz uralkodik. Ennek eredményeként az Egyesült Államok Kormányzati Elszámoltathatósági Hivatala hozzávetőlegesen értékelte az eszközöket, és megállapította, hogy a külföldiek 40 millió hektár – azaz 16 millió hektár – amerikai legelővel, mezővel és erdővel rendelkeznek .

Az egyik legnagyobb befektető Kína – 28 államban birtokol földet. Ráadásul a kínai cégeket azzal vádolják, hogy kifejezetten amerikai katonai bázisok közelében vásároltak földet. Ez például lehetővé teszi a kémkedést – és konfliktus esetén ott szabotázst hajthat végre .

A kínai-ellenes kémmánia most divatos az Egyesült Államokban . Még a kínai turistákat is titkosszolgálati ügynököknek tekintik, akik szándékosan katonai bázisok közelében sétálnak. Nemrég pedig letartóztattak két – kínai származású – amerikai tengerészt, amiért az F-35-ös adatait adtak el Pekingnek.

Ez jelentős hisztériát kelt – ellenőrzés hiányában azonban nem nehéz ezeket a tranzakciókat leplezni. Főleg akkor, ha a Fehér Ház még olyan alapvető kormányzati funkciót sem tud ellátni, mint a határbiztonság. Minden hónapban illegális bevándorlók százezrei támadják meg a világ minden tájáról. Nos, Kína Amerika balkanizálódására készül – ezért vásárolja fel a legfinomabb darabokat . Előzetesen pedig kínai rendőrséget hoz létre azokon a területeken, ahol a diaszpóra él.

Foreign countries own at least 40 MILLION acres of US land

Foreign countries like China, Russia and Iran own at least 40 million acres of US farmland, pastures and forests, which officials claimed ‘may have consequences for national security.’

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek