2024.április 26.
Márk, Ányos

ORGANIKUS PEDAGÓGIA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
321199531 725007022237857 720466079554711363 n

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

‼️Alapítványunk örömmel ajánlja az alábbi képzést‼️

Ez a mai kor kihívása.

Az intézményrendszerünk olyan amilyen.
Egyszer valaki azt mondta, az intézményrendszer olyan, mint a testben a csontváz. Szükséges, de nem lehet várni tőle az élet megelevenedését.
Saját magunk és kapcsolataink elevenné válásában sem várhatjuk, hogy majd megmondják nekünk a növekedés útját. Mélyebbre kell mennünk!
Megérteni az élet gyarapodásának, kibontakozásának rejtett útjait, azt amit százszor átéltünk már, csak nem használjuk igazán. Miért nem ezekre építünk? Vagy éppen ez a baj, hogy az igazán fordítani képes tapasztalatokat, élményeket kevésszer éltük át? Melyek ezek?
Ezen az úton tud katalizátorként segítséget nyújtani az Organikus Pedagógia.
Uzsalyné Pécsi Rita PhD neveléskutató, főiskolai tanár vezetésével két félévben, 11 napon áttekintjük az élet kibontakozásának azon 5 területét, amely szemlélettel (és egyéni munkánkkal) saját kezünkbe leszünk képesek venni az életünket, hogy azok lehessünk, akik igazán vagyunk. Így tudunk a leghatékonyabbak lenni mások és a közösségeink számára is.
Februártól indul az új évfolyam, az oktatás két féléves, félévenként 5, illetve 6 szombati alkalom.
A nagy országos érdeklődésre való tekintettel immár két helyszínen is: BUDAPESTEN és SZOMBATHELYEN, hogy könnyebben be lehessen kapcsolódni.

Meggyőződésünk, hogy az értékeinket megerősítő szemléletmódra ma nagyobb szükség van, mint valaha.
A pedagógusokon kívül bátran jelentkezzenek anyák-apák, nagyszülők, házaspárok, bármilyen szakmában emberrel dolgozók, vagy az önnevelésben fejlődni kívánó emberek.

(Pedagógusoknak 120 kredittel lefedi a teljes 7 éves továbbképzési kötelezettséget, de rendkívül kedvezményes áron lehet óralátogatóként is részt venni, ha valakinek nincs szüksége pontokra, „csak” a tartalom érdekli, ennek díja: 35 ezer Ft/félév.)

Jelentkezési határidő: 2023. január 10.!

Link

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához