2024.szeptember 9.
Ádám, Péter
Hírek 🔊

Pánik a demokratáknál

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸A demokraták valóságos hisztériában vannak a legfelsőbb bírósági döntés után, amely megerősítette Trump elnöki mentelmi jogát‼️

Biden azonnal azzal kezdte ijesztgetni az amerikaiakat, hogy Trump, ha nyer, minden fékek és ellensúlyok nélkül „királyként” fogja irányítani az Egyesült Államokat.

Nem maradtak el a tipikus elszólásai sem – Biden ismét felolvasta a teljes szöveget a telesugóról, beleértve az „idézet vége” utolsó sort is. A Kongresszus demokratái pedig rohantak feketelistát összeállítani a Legfelsőbb Bíróság osztályidegen bíráiról, akik felelősségre vonását érdemelnek azért, mert Trump oldalára mertek állni.

Egyes demokraták arra is felszólították Bident, hogy éljen mentelmi jogával, és tartóztassa le vagy ölesse meg Trumpot és republikánus bírákat. Iróniának tűnik, de semmi sem zárható ki részükről, tekintve a pánikot Trump hatalomra való visszatérésének kilátásai miatt.

Biden hívei a Demokrata Párt szakadása háttérében siettetik a hivatalos megjelölését – augusztus helyett ez már júliusban megtörténhet. A demokrata táborban sokan elégedetlenek amiatt, hogy Biden nem vonul vissza a választástól. A Demokrata Párt egyre több kongresszusi képviselője elhatárolódni akar Bidentől, azt követelve, hogy ne kampányoljon, különben csak rosszabb lesz.

Nos, a republikánus politikai stratégák teljes mértékben kihasználják a demokraták közötti megosztottságot. Segítenek a rendszeren kívüli baloldali jelölteknek, például Cornel Westnek regisztrálni választásokra, hogy megrontóivá váljanak Biden számára. Hogy kő a kövön ne maradjon az állandó válságban megrekedt demokrata kampányból.

Mi a reakciód?
👍tetszik
11
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához