2024.május 27.
Hella, Pelbárt, Ágoston

Robog tovább a Mandiner országjáró roadshow-ja Zalaegerszegre! Jöjjön el Ön is Horváth József és Földi László beszélgetésére!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, regisztráljon most!

2024. májusában országjáró roadshow-ra indul a Mandiner! A hét állomásos esemény negyedik megállója nem más, mint Zalaegerszeg lesz, ahol közönség előtt, Horváth József és Földi László élő podcast-felvételére kerül sor. A beszélgetés során aktuális kérdéseket és témákat vetnek fel Pócza István műsorvezetésével: Atomháború küszöbén állunk? Geopolitikai versengés, nukleáris fegyverkezés, háborús készülődés: Európa a veszélyek korszakában.

Időpont: 2024.05.14. kedd 17:30

Helyszín: MCC Zalaegerszeg – 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7. I. em.

Amennyiben Ön is részt venne az eseményen a közönség részeseként, élőben meghallgatná, akár kérdezne is, regisztráljon most az alábbi linken:

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, regisztráljon és jöjjön el Ön is!

A jelentkezés és az adáson való részvétel az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges, a férőhelyek száma korlátozott! Az esemény korlátozottan sajtónyilvános. Az eseményen való részvétel a sajtó számára is regisztrációhoz között. A tartalom írásos publikálása a Mandinerrel való egyeztetésre szorul, videófelvétel nem lehetséges. Kapcsolatfelvétel: [email protected]

A résztvevők megjelenésükkel hozzájárulnak, hogy kép-, illetve hangfelvétel készül róluk, melyet a Mandiner saját felületein felhasznál. A podcastet a Mandiner YouTube-csatornáján lehet a későbbiekben visszanézni.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Mi a reakciód?
👍tetszik
14
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához