2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Súlyos jóslat: megmondta a sztárelemző, hogy hol robban majd ki a következő háború

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
e6e6c0ee33724c9aaf959671136a6fb9

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

George Friedman szerint az orosz-ukrán háború lényegében véget ért, Oroszország és Amerika már megkezdte a korai tárgyalásokat.

Az orosz–ukrán háborút 2008-ban már megjósoló George Friedman szerint az ukránoknak el kell fogadniuk egy mérsékelt területvesztést a Donyeck-medencében, a valódi tárgyalás pedig az Egyesült Államok és Oroszország között zajlik majd – írta meg az Index

Friedman szerint Washington és Moszkva már megkezdték a korai tárgyalásokat. 

„Oroszországnak gazdasági győzelemre van szüksége a háború lezárásához, míg az Egyesült Államok profitálhat egy erősebb orosz gazdaságból” – tette hozzá Friedman.

A geopolitikai stratéga felidézte, hogy korábban is figyelmeztetett az orosz–ukrán konfliktusra, és most úgy véli, a háborúnak gyakorlatilag vége van, de még nem tudni, hogyan kell abbahagyni a harcot. Az elemző szerint Ukrajnának el kell fogadnia egy mérsékelt területvesztést a Donyeck-medencében.

Friedman szerint Oroszország nem érte el azt a stratégiai célt, amit tervezett, és az Egyesült Államok meg tudta akadályozni hogy közelebb kerülhessenek az ukrán határhoz. Az USA Friedman szerint nyitott az együttműködésre, ha a területi kérdéseket rendezik.

Az elemző hangsúlyozza, hogy Oroszországnak gazdasági sikerekre van szüksége a háború lezárásához, és az Egyesült Államoknak is érdekében állhat egy erősödő orosz gazdaság.

Azt állítja, hogy az USA már korábban is segített más országok újjáépítésében a háború után, és hasonlóan tenné Ukrajna esetében is.

Friedman a beszélgetés során rámutatott az Izrael–Hamász-háborúra is, azt mondva, hogy ezek a konfliktusok elkerülhetetlenek, de az időzítésük nem kiszámítható.

Amióta Nagy-Britannia elfogadta a zsidó államot, az arabok nyugati alapú fenyegetést láttak Izraelben. Az ebből hasznot húzó nemzetek, mint például Szaúd-Arábia, kerülik a háborúkat Izraellel. De időszakosan ez újra és újra megtörténik majd

– vetítette előre.

A jövő konfliktusai

A lap végül megkérdezte, hogy milyen új konfliktusok várhatóak majd 2024-es évben. A sztárelemző szerint jelenleg a Kaukázusra kell figyelni, ahol az oroszok épp szövetségeseket váltanak, valamint a Balkán is egy olyan térség, ahol a bennfentesek újabb konfliktust jósolnak.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Friedman kb két éye preczíen megjósolta a német-orosz gazdasági és energetikai -USA általi- szétválasztását is….

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához