2024.május 10.
Ármin, Pálma, Izidor

Százmillió halott lenne 9 óra leforgása alatt – A NATO a nukleáris telet kockáztatja, ha háborúba lép Oroszországgal – Videó

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
nuklearis tel e1675075622848 758x426

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A CIA videóján a nukleáris tél szimulációja

A portugál RTP tévécsatornának adott interjút Rob Bauer, a NATO Katonai Bizottságának elnöke, aki kijelentette, a szövetség készen áll a közvetlen konfrontációra Moszkvával – írta meg az Index, a TASZSZ orosz állami hírügynökségre hivatkozva.

latvia us nato defence diplomacy

Bauer ugyanakkor nyilatkozatában hangsúlyozta, a NATO csak akkor cselekszik, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat, azaz megtámad egy tagországot.

Rob Bauer ugyanakkor megjegyezte, a felkészülés nagyon is indokolt és szükséges, hiszen jelenleg Moszkvánál van a katonai kezdeményezés. A lap cikkében emlékeztettet, korábban a NATO vezetője, Jens Stoltenberg is aggodalmának adott hangot a konfliktus lehetséges kiszélesedése miatt.

„Ha a dolgok rosszul alakulnak, annak szörnyen rossz vége lehet. Ez egy szörnyű háború Ukrajnában. Olyan háború is, amely a NATO és Oroszország közötti háborúvá fajulhat. Mindennap azon dolgozunk, hogy ezt elkerüljük” – nyilatkozta a szövetség vezetője.

– olvasható a magyarhirlap.hu oldalán.

A mindenszo.hu szerkesztősége megvizsgálta, hogy egy esetleges konfrontáció a NATO és Oroszország között, hova vezethet. Egy ilyen eszkaláció esetén van a legnagyobb esély egy nukleáris háborúra, teljesen mindegy, hogy ki, milyen okból, de aki megnyomja először a gombot, a másik fél ugyanígy fog válaszolni, a pusztítás pedig elkerülhetetlen. Az alábbi szimuláció megmutatja, hogy bizony Magyarország, mint NATO tag is totális célpontnak számít egy globális nukleáris háború esetén. Nem kell nagy angol tudás, a videón egyértelműen látható, több-százmillió áldozattal járna egy ilyen összecsapás. A csapásokat követő nukleáris tél pedig kb. 25 évig tart, sok helyen -70 foknál is hidegebb lehet. Összességében egy ilyen összecsapás az emberiség háromnegyedének kihalását is jelentheti.

Ezt kockáztatja most a NATO, Németország, az USA és azok, akik fegyvereket küldenek Ukrajnának.

Íme a félelmetes szimuláció:

Forrás:Mindenszo.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

3 válasz

  1. Minden nap ezzel a rémisztgetéssel találkozom. Mindenhol. Elég. Tudom, hogy valós a fenyegetettség, hiszen a DS folyamatosan provokál, de akkor is. A félelem negatív energiákat szül- és mint tudjuk minden energia és rezgés- ezt pedig a DS ki is használja. Neki ez az energia az “élelem”. Pozitív energiákat kell sugározni. Azt, hogy nem lesz. Nem fogjuk ezt megengedni. stb. Valami ilyesmi. Ami pozitív energiákat gerjeszt. Olyan híreket és riportokat, stb Még ha nem is igaz. Ha az ellenség hisz ebben és használja, nekünk is kellene. Vagy tényleg végünk.
    Nem tudom, valaki olvassa-e egyáltalán amiket itt irogatok én v bárki más, de jó lenne vmi jelzés. Mert így úgy érzem, jól elbeszélgetek magammal. Mondjuk pszichológiai kísérletnek jó .LOL

    1. “Intimidation and scaremongering” a DS egyik leghatékonyabb eszköze.
      Jól érzékeli ön, hogy egy megrémisztett tömeget úgy manipulál és ellenőriz a DS, ahogy akar.
      Ezért bevetik a “megállíthatatlan világjárvány, energiaválság, világméretű infláció, klímakatasztrófa és a kiprovokált háború eszkalációjának és a harmadik világháború kitörésének” hírcunamiját.
      Tudjuk, hogy a fenyegetettségnek valós tartalma is van, azonban a DS célja a globális ellenőrzés és uralom az emberiség felett. El akarják érni, hogy az agyonfélemlített tömeg keresse, követelje, és fogadja el a “megváltó világkormány” létrejöttét, amelyik majd meghozza a végleges megoldást a problémákra.
      A rettenthetetlenek, a látók, vagyis a “szabadgyökök” bátran kijelentik, hogy nem fog sikerülni a DS terve, mert mi egy sokkal nagyobb hatalom védelme alatt vagyunk és pozitív szeretet-energiákat bocsátunk ki. Egy mindenek feletti Hatalom által meghatalmazott őrző-védők vagyunk és képesek vagyunk bátorítani megfélemlített embertársainkat, kisebb és nagyobb környezetünket, hogy ők is egy védett társadalom tagjai lesznek. Az nem kérdés, hogy szellemiségében ketté fog válni az emberiség, de mi ahhoz a kiképzett őrző-védő kommandóhoz tartozunk, akik menteni képesek embertársaikat az “armageddon” frontvonalán is. A Jó győzni fog a Gonosz felett ebben a világkorszakban is, mert ez már egyszer végleg eldőlt.

  2. Köszönöm a választ, jó tudni, hogy mégis csak van élet ezen a felületen. :)))

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek