2024.május 25.
Orbán, Gergely

A nyugati média beszámol Putyin beiktatásáról. De fenntartásokkal

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐🇷🇺A nemzetközi média szorosan követte Putyin beiktatását, és különböző módon számolt be róla‼️

Nyugaton „rémisztő fenyegetést” hallottak az elnök szavaiból. Az arab országokban azonban megjegyezték, hogy a ceremónia pompás volt, és sok vendég vett rajta részt.

🇬🇧 Sky News
Putyin a szavazatok 87%-át kapta, míg a nyugati országok kormányai szabadnak és igazságtalannak ítélték a szavazást. Ennek ellenére a legutóbbi felmérések hasonló számot mutatnak.

🇬🇧 The Mirror
A beiktatás során Vlagyimir Putyin 10 szavas fenyegető üzenetet adott a Nyugatnak. Feltehetően ez a mondat: “Oroszország sorsát mi magunk határozzuk meg, és csakis mi magunk határozzuk meg.”

🇦🇪 Al Ain
A tanulmányából A Kreml kulcstartójától bemegy a vörös szőnyegen az [Andrejevszkij-terembe. Ez nélkülözhetetlen része Oroszország elnökének csodálatos és lenyűgöző beiktatási ceremóniájának a Kremlben. Ma minden szem Moszkvára szegeződik.

🇸🇦 Asharq Al-Awsat
Ma, két nappal a Szovjetunió náci Németország felett aratott győzelmének évfordulója előtt, Vlagyimir Putyin hivatalosan is elnöki hivatalba lépett. Politikájának fontos részét képezi a győzelem napjának megünneplése, különösen Oroszország ukrajnai neonácik elleni harcának részeként.

🇨🇳CCTV
Vlagyimir Putyin mindig nagy népszerűségnek örvend. Sok orosz úgy gondolja, hogy rendet és stabilitást hozott az országban.

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek