2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Tombol a tolerancia: transzszexuális aktivisták véresre vertek egy lányt, aki tiltakozott az uniszex mosdók bevezetése ellen

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Egy fiatal nő brutális támadás áldozata lett, mert a Goethe Egyetemen az uniszex WC-k bevezetése ellen tüntetett.

A frankfurti rendőrség információi szerint január 25-én a frankfurti egyetemen bántalmaztak egy fiatal diáklányt. A “Rosa Liste”, egy feminista egyetemi csoport tagjai szüfrazsett zászlóval demonstráltak a női mosdók uniszex “latrinákká” alakítása ellen.

Ezután egy körülbelül tizenkét különböző, nemű transzaktivistából álló csoport gyűlt össze, és TERF-ként szidalmazta a tüntetőket, zaklatta és megtámadta őket. Az egyik fiatal nő rövid videoklipekben rögzítette a felkavaró jeleneteket, így a cselekmény nyilvánosságra került.

“Kibaszott TERF” és véres orrúak

A TERF azoknak az embereknek az elnevezése, akik a feminista spektrumhoz tartozónak tartják magukat, de elutasítják a transzszexuális emberek beavatkozását a védett női terekbe.

Attól tartanak, hogy a nőknek álcázott férfiak megtámadják őket, hogy bejussanak a mosdókba, öltözőkbe és más érzékeny helyekre. Ezért a transzlobbi masszívan ellenzi őket. Ez történt a frankfurti támadásnál is: két csuklyás férfi megpróbálta elragadni a tüntető mobiltelefonját, vörösen izzó cigarettát dobtak hozzá, és véresre verték a fiatal nőt. A transz mozgalom tagjai az interszekcionális baloldal részei, egy új forradalmi gondolkodási iskola, amely nem áll meg a férfiak és nők alapvető biológiai igazságainál sem.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához