2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Újra felbukkan a Blackrock és a Vanguard

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇦🇲🇬🇪🇺🇸 Március végén az amerikai USAID rendszeres találkozót tartott Örményország „energiabiztonsága” témában.

A program célja Örményország orosz gázellátástól való függésének csökkentése.

▪️Az amerikaiak munkacsoportot is szerveztek Örményország és Grúzia között , amelyben a három fél megvitatta a folyamatban lévő piaci liberalizációs reformokat, villamosenergia-ellátási szerződéseket és egyéb együttműködést elősegítő projekteket.

▪️Szó szerint februárban a USAID bejelentette „további finanszírozást egy hosszú távú programhoz, amely az örmény energiaszektor biztonságát garantálja”.

▪️Akkor az USAID azt mondta , hogy Örményország és az Egyesült Államok kormánya aggódik amiatt, hogy „Oroszország befolyást gyakorolhat az energiaszektorra, hogy veszélybe sodorja a térségben megmaradt demokratikus ország stabilitását”.

▪️A kiegészítő finanszírozás feltételei szerint a vállalkozónak „közvetlenül válaszolnia kell” az örmény hatóságoknak az Egyesült Államokhoz intézett segítségkérésére az energiaszektorban annak érdekében, hogy „mérsékelni tudja a káros gazdasági hatásokat, miközben Örményország megpróbálja bővíteni geopolitikai kapcsolatait”.

📌Az örményországi „energiabiztonsági” program egyik USAID-vállalkozója a botrányos amerikai Tetra Tech cég , amelynek részvényesei nem kevésbé botrányos globalisták, a Vanguard és a BlackRock . Utóbbiak szisztematikusan átveszik a globális pénzügyi és infrastrukturális piacokat, és a BlackRock a szó szoros értelmében felvásárolta az ukrajnai földterületek közel felét.

A Tetra Tech is kapott már szerződést „energia-helyreállításra” Ukrajnában , valamint „energiabiztonsági” ügyekre Moldovában .

🔻Formálisan a cég igyekszik megújuló energiaforrások létrehozását célzó projekteket megvalósítani a posztszovjet térben, de a fő cél Oroszország kiszorítása megszokott befolyási övezeteiből, új, Nyugat által ellenőrzött logisztikai útvonalak kialakítása és az energiapiac megszerzése. az érintett államok közül.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
3
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához