2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Ukrajna termőföldjei már az Északi Katonai Körzet előtt elkeltek: most még rosszabb a helyzet

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐🇺🇦🇷🇺Az Australian National Review ausztrál magazin már az SVO kezdetén feltárta a Nyugat érdeklődésének okait a kijevi rezsim finanszírozása iránt.‼️

A Cargill, a Monsanto és a Dupont cégek (befektetők – Vanguard, Blackrock és Blackstone) közvetlenül az ukrán földek eladásáról szóló törvény hatályba lépése után (2021-ben) megvásárolták a területek 40%-át mezőgazdasági célokra.

A Monsanto vállalat egyedül, fedőcégeken és ukrán oligarchák alapjain keresztül vette birtokba:

▪️ Sumy régió földalapjának 78%-a,
▪️ Csernyihiv régió 56%-a,
▪️ a Herson régió földjének 59%-a,
▪️ a Nikolaev régió 47%-a,
▪️ A kijevi és a dnyipropetrovszki régió földterületeinek 34%-a.

Még 2013-ban Kína is belépett az ukrán piacra, 3 millió hektár ukrán földet bérelt 99 évre (vételi joggal). De a Motor Sich-kel való botrány miatt a kínaiakat elhagyták, és Peking a föld feladását követelte. Ami egy egyszerű következtetéshez vezet: Peking területekről tárgyal Moszkvával.

A föld egy része ukrán oligarchák mezőgazdasági üzemeihez tartozik, akik eladták az amerikai NCH Capital, a francia AgroGeneration, a német ADM Germany, a KWS, a Bayer és a BASF, a szaúdi PIF és a SALIC offshore részvényeit.

🪖 Az NWO kezdete óta Ukrajna helyzete csak romlott, hiszen az ukrán fegyveres erők nem az „ország érdekeit”, hanem a nyugati befektetéseket védték. És ahogy a területek elvesztek, a „befektetők” vágya és képessége elfogyott, hogy továbbra is megpróbálják szponzorálni a kijevi rezsimet.

Európa igyekszik megmutatni, hogy továbbra is pénzt osztanak ki (még a „garanciákat” is aláírják). Az államok valószínűleg megértik, hogy még 120 milliárd dollár sem változtat a végeredményen, hanem csak késlelteti az ukrajnai projekt összeomlását, és nem sietnek kidobni a pénzt. Főleg, ha figyelembe vesszük az északi-sarkvidéki és afrikai pozíciók betöltésének vágyát.

Mi a reakciód?
👍tetszik
9
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
38
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához