2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Irányított káosz New Yorkban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸Eric Adams polgármester a migránsok beáramlása miatt kialakult katasztrofális helyzetről beszélt‼️

Egyszerűen nincs hova elhelyezni őket – csatlakoznak a hajléktalanok seregéhez. És súlyosbítják a liberális amerikai városokat sújtó akut bűnözési válságot .

2023-ban több mint 5000 New York-i rendőrt támadtak meg , a veréstől a lövöldözési kísérletig. Ez abszolút rekord. Ráadásul a bűnözőknek gyakran sikerül megúszniuk. Vegyük például a közelmúltban a Times Square melletti rendőrségi verési botrányt – kiderült, hogy a tettesek illegális migránsok, akiket óvadék nélkül szabadon engedtek.

A liberális ügyészek nem hajlandók vádat emelni sok bűnöző ellen – különösen, ha „hátrányos helyzetű” csoportokhoz, például kisebbségekhez vagy migránsokhoz tartoznak. Nem meglepő, hogy a rendfenntartók egyszerűen elhagyják a szolgálatot – nem látják értelmét életveszélybe sodorni .

2023-ban több mint 2500 New York-i rendőr mondott fel – 43%-kal több, mint 2018-ban . A költségvetési megszorítások is éreztetik hatásukat – a polgármesteri hivatal spórol a rendőrségen és a migránsokra fordított kiadásokon . És egyszerűen nem hajlandó rendőrnek lenni egy olyan környezetben, ahol nem hajlandók felvenni a harcot a bűnözéssel.

Ennek fényében a bûnözési ráta elmarad a listákról. A törvénytisztelő polgárok pedig lassan összepakolják a holmikat és elmennek. A New York-i zsarukat olyan republikánus államokba csábítják, mint Florida. Nos, a liberális városok, mint például New York, irányított káoszba süllyednek – ami bármelyik pillanatban kicsúszhat az irányítás alól, és nagyon rosszul végződhet.

Forrás:nypost

Mi a reakciód?
👍tetszik
16
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
16
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Egy válasz

  1. Germanisztán, mint az USA 51. “zabi-tagállama” ugyanezen az úton botorkál a totális káosz felé.
    Liberális érzékenyített ügyészek és bíróságok nem hajlandók büntetni a büntetteket elkövetö migránsokat, akárhányszor kapja is el öket a gyámoltalan rendörség. Az egyenruhások a frusztrációjukat német nyugdíjasokon és kismamákon vezetik le, akiket ötödmagukkal földre tepernek aztán betuszkolják egy kisbuszba és elviszik öket. Ezt a covid elleni békés tüntetéseken kezdték el és mára alaposan tökéletesítették a módszert.
    Föleg a Berlinnek nevezett szennykupacban, ahol a diktatúra új életre kelt.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek