2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Vádat emeltek az állítólagos baloldali “Hammer Gang” bűnözők ellen

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
connewitzantifa5

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

2021. május 14-én a Szövetségi Ügyészség vádat emelt Lina E., Lennart A. és Jannis R. Jonathan M. ellen a Drezdai Felső Regionális Bíróság állambiztonsági szenátusa előtt. Azzal vádolják őket, hogy bűnszervezetet alapítottak és annak részei voltak.

Bepillantás Jürgen Nagel kulisszái mögé

Az akciók

A következő bűncselekményekkel vádolják őket, változó részvétellel.

1. Október 30-án öt ember teleszkópos botokkal támadta meg Cedric S-t. A JN aktivista futballedzésre tartott, amikor az elkövetők a hátába ugrottak, és folyamatosan ütötték őt, miközben a földön feküdt. Az áldozat ezután hetekig tolószékben ült, és újra kellett tanulnia járni. Az áldozat elmondása szerint egy nő adta ki a parancsot.

2. 2019. január 8-án 5 tettes támadt rá egy csatornamunkásra, aki egy ismert nemzeti sportmárka kalapját viselte. A sértettet ököllel a földre verték, majd egy ütőeszközzel megütötték a fejét és a törzsét. Egy nő állította meg a bámészkodókat abban, hogy ingerspray-készülékkel segítsenek a sérülten.

3. 2019. október 19-én körülbelül 10-15 másik személy megtámadta egy eisenachi étterem tulajdonosát és öt látogatóját. Talaj? Az étterem állítólag egy jól ismert eisenachi nacionalistáé. Az elkövetők többek között botokkal, kalapáccsal és paprikaspray-vel támadtak az áldozatokra. Az ablaktáblákat és a leltár egyes részeit is megsemmisítették. A tulajdonos önvédelemből megsebesített egy támadót. A vérnyom ezután egészen a parkolóig húzódott, ahol az elkövetők parkoltak. A DNS-elemzés találatot mutatott ki. Az elkövetőt jelenleg elfogatóparancs alapján keresik, baloldali szélsőségesnek minősítik. A támadás során egy nő borsspray-t permetezett az áldozatokra.

4. Lina E. 2019. december 13-án ellopott 2 kalapácsot egy lipcsei vaskereskedésből. Elkapta a biztonsági szolgálat egyik tagja. Ezeket valószínűleg egy nappal később kell használni.

5. 2019. december 14-én legalább 8 baloldali szélsőséges ismét megtámadta az étterem üzemeltetőjét. Ezúttal megfigyelték a tulajdonost, és követték a magánlakásáig. Ott irritáló permetezőt használtak a sértetten, míg a többi bűntárs botokkal, kalapáccsal, kerékkulccsal és rudakkal verte. A sértett ismerősei közül 3-an akartak neki segíteni, ezért célponttá váltak. A baloldali szélsőségesek a segítők járművét összetörték, a segítőket pedig veréssel és paprikaspray-vel megsebesítették. A helyi lakosok, akik szemtanúi voltak az esetnek, azt mondták, hogy azt hitték, hogy az áldozatok meghaltak, miután a banda megverte az autót és az utasokat.

Ezt követően a gátlástalan elkövetők különböző járműveken elmenekültek. Mint egy filmben, egy járművet követtek Hessenig, és csak ott fogták el. Egy másik járművet fogtak el a helyszín közelében. Menekülés közben egy harmadik járművet villogtak. A fogvatartottak ismét ismert baloldali szélsőségesek voltak. Lina E., Lennart A., Felix L., Johannes P. és Tobias E. fogták el ezen a napon.

6. 2020. február 15-én került sor Drezdában az angol-amerikai bombamerénylet áldozatainak tiszteletére rendezett éves emlékmenetre. Hat résztvevő szállt le a szászországi wurzeni vasútállomáson. Ott összesen 15-20 ember támadta meg őket. A vád szerint Lina E. a vonaton ült, és megfigyelte a későbbi áldozatokat. Lesből a támadók fölényes ereje támadta meg a számszerűen alacsonyabb rendű áldozatokat. A megtámadottak közül négyet többek között botokkal és a fejükre irányított ököllel a földre hoztak. A földön fekve fejbe rúgták őket, majd teleszkópos botokkal további ütéseket kaptak. Az egyik áldozat ekkor 14 éves volt.

7. 2020. június 8-án egy joghallgató lesz a terrorista banda következő áldozata. Ebből a célból Lina E. és Jannis R. néhány nappal korábban felderítették ennek a személynek az életkörülményeit. Bejutottak a lakásba és a szomszédos házakba is. A rendőrség rendkívüli intézkedésekkel megakadályozta a támadást.

A German Voice szerkesztői a nyomozóktól úgy értesültek , hogy a baloldali bűnbandához még több ügy kapcsolódik. A vizsgálatok még folynak. Alaposan megnéztük a 4 vádlottat és azt, hogy kik állnak a nevek mögött. Továbbá megvizsgálunk hasonló aktusokat, amelyek hasonló eseményeket mutatnak be.

Az elkövető

Lina E.:

A vád szerint az 1995 februárjában született diák vezető szerepet játszott a feltételezett bűnszervezetben. A hivatalosan édesanyjánál Kasselben bejegyzett 26 éves nő Lipcsében élt bejelentkezés nélkül. A rendőrségnek először komplex intézkedésekkel kellett kiderítenie a pontos lakóhelyüket.

Továbbra sem világos, hogy az anyának, Beate E.-nek van-e szerepe ebben a játékban. Jól látható, hogy lakbért és villanyt fizetett a lányáért, és az eisenachi rabláskor ellopott rendszámmal megállított autót az édesanyja volt nyilvántartva. Amikor letartóztatták, E.-nek csak egy kézzel írott cetli volt a táskájában 2 telefonszámmal. Az egyik az édesanyjáé volt. A Megállapodás szerint az anya havonta adakozik a Rote Hilfe eV-nek . ). A tüntetésen”Mindannyian Linxek vagyunk” Lipcsében, azt mondta, hogy “fontos, hogy kimenjünk az utcára a fasizmus és a rasszizmus ellen”. Ma már jól ismert, hogyan értelmezi a lánya ezt a mondatot. Úgy tűnik, hogy a törvényről és a rendről alkotott felfogásuk is nagyon megváltozott. A „Die Zentrale”-nek azt mondta:

„E háttér előtt látni kell a „Bikaszem”-ben a verekedést és a kezelője elleni támadást is – gondolja Lina anyja. Ringl szintén nem egy gyanútlan járókelő, hanem egy veszélyes neonáci.” (https://www.die-dezentrale.net/ploetzlich-zur…/)

Az éber igazságszolgáltatás ma már tilos a Németországi Szövetségi Köztársaságban, és nem szabad divatba jönnie. Különben visszaérkeztünk volna a középkorba. Még nem lehet véglegesen tisztázni Beate E. szerepét, de láthatóan Lina E.-nek adta az ideológiát az úton.

A vádlott november 5-e óta előzetes letartóztatásban van. A házkutatások során 3090,00 € készpénzt találtak, és rövid időre ismét 1015,11 € készpénzt. Elég sok készpénz egy nincstelen diáknak. Honnan van annyi pénz? Az a tény, hogy Connewitz bal oldali kerületében, a Meusdorfer Strasse-n található lakásában parókákat, kalapácsot és ellopott személyi igazolványt találtak, sok kérdés megválaszolatlan.

Philip Jonathan M.

Az ápolónő, akit a jelenetben “Nero” néven ismernek, egy baloldali bűnöző, akinek szintén rács mögött kellett töltenie egy kis időt. 2017. június 17-én zöld lézermutatóval megvakított egy rendőrhelikopter pilótát. Meg akarta akadályozni, hogy a rendőrök légifelvételeket készítsenek a Berlin-Friedrichshainban garázdálkodó társairól. Az a tény, hogy a helikopter lezuhanhatott, és több tucat életet sodorhatott veszélybe emiatt, úgy tűnik, nem nagyon zavarja. 18 hónap börtönt kapott, mert korábban próbaidőn volt. A 26 éves férfi, aki nyíltan vállalja a VICE-t (https://www.vice.com/…/nero-berliner-linksautonomer…):

„Szükségem van ezekre az akciókra. Lelkileg kényelmetlenül érzem magam, ha sokáig nem csinálok semmit.”

… egy hős a bal jelenetben. A “free-nero” blogon folyamatosan ír szövegeket a börtönből illegális mobiltelefonjával. Szolidaritási akciók tucatjai is vannak a Weimarban nevelkedett férfiért, akit időközben Lipcsében is anyakönyveztek. A falfirkák mellett “szolidaritásból” autókat gyújtottak fel, köveket, festékes zacskókat dobáltak épületekre, rendőröket támadtak meg.

Egy graffiti nyúl vissza a NAKAM csoport SPYLE művészéhez. A Lipcse-Connewitzban jól ismert “No Cops – No Nácis” című kép is ezeket a kezdőbetűket viselte. Nagyon valószínű, hogy ez az álnév Lina E. menyasszonya. Johann G. Johann G. jelenleg országszerte összesen hét baloldali szélsőséges egyikeként szerepel, és jelenleg szökésben van. Rendkívül erőszakos az a férfi, aki már többször börtönben volt, és aki nőket is ver ( https://www.supernovamag.de/antifa-knast-gefaengnis/ ).

Állítólag Eisenachban tartózkodott munkáltatója, egy brandenburgi ápolószolgálat autójával. Egy térfigyelő kamera 13 alkalommal rögzítette, hogy a Smart elhaladt a tetthely mellett. Az autót futás közben felkapta egy sebességmérő kamera Türingiában – az utast, Johann G.

Lennart Zaphod A.

A braunschweigi születésű Lennart Zaphod A. a harmadik vádlott. Egy menekülő autót vezetett a rablás során Eisenachban, Lina E autóját, amely lopott rendszámmal haladt az úton. A., aki édesanyjával Braunschweigben van anyakönyvezve, de Lipcsében él, úgy tűnik, különleges szerephez jut. A Protect 1207i nevű rádióhullámok észlelésére szolgáló eszköz (hibadetektor) mellett a Welt cikke szerint (a Welt + cikk és a szerkesztők rendelkezésére áll) egy hivatalos személyi igazolvány nyomtatót is találtak. Most felmerül a gyanú, hogy a 26 éves férfi lehetővé akarta tenni, hogy a csoport a föld alá kerüljön. Talán még képessé teheti Johann G.-t a szökésre?

Janis R.

35 évesen ő a legidősebb vádlott. A Drezdában, Bambergben és végül Lipcsében tanult hosszú távú diákot júniusban házkutatás érte a Brandstrasse-n. A Welt am Sonntag (https://kontrapolis.info/2443/) szerint a házkutatás 10 percig tartott, amikor Juliane Nagel a helyszínre érkezett. A DIE LINKE 42 éves parlamenti képviselője jól kapcsolódik a radikális baloldali szcénához. Körülbelül 5 percig beszélt a vádlott szobatársával, majd 18 óra 49 perckor Twitteren üzent a keresésről. Majdnem egy órával később csuklyás emberek támadtak meg két céges autót a ház előtt. Az elkövetők a baloldali Indymedia platformon ezt írták:”Amikor a ház bejáratánál egy civil ruhás, golyóálló mellényes kapucnis zsaru megpróbált a kocsijához rohanni, gyorsan rádobtuk a megmaradt köveket az üveg bejárati ajtón keresztül.”

A keresés oka a 2020. február 15-i wurzeni razzia volt, ahol többek között egy 14 éves fiatal is megsérült. Az érintetteknek szóló szolidaritási oldal (https://bteam.noblogs.org) ismét azt mutatja, hogy a baloldali radikálisok alapvetően nem utasítják el az erőszakot, ha az a megfelelő embereket érinti. ” Ha viszont a jobboldali tevékenységek az antifasiszta beavatkozások célpontjává váltak, az LKA az ön lakásában lesz…”

Az évfordulón a baloldali szélsőségesek „különféle formátumokat követelnek az elnyomásra való reagálás és a figyelem felhívása érdekében”. Valószínűleg a 2021. június 12-i hétvége után derül ki, hogy ez már közvetett felhívás az erőszakra.

Hasonló kézírású tettek

14.05.11 – mintegy 10 álarcos férfi megtámadta az NPD két szórólapterjesztőjét Lipcsében , leütötték őket és könnygázt permeteztek. A bokrokban maszkoló tárgyak találhatók. A DNS-nyom a baloldali szélsőséges G.-hez vezet.

09.12.15 – 2 csuklyás férfi megrohamozza a lipcsei NPD volt kerületi elnökhelyettesének boltját és brutálisan leverte. Ezután videón keresztül feltették az egész akciót az internetre.

12.12.2015 – Több maszkos ember rohamozza meg Silvio Rössler LEGIDA-főnök lipcsei lakását távollétében. Távollétében kalapáccsal tönkreteszik a fürdőszobát és az elektromos készülékeket. Aztán az egész lakást befújják egy bitumennel töltött tűzoltó készülékkel.

2016. április 1. – Egy taxikommandó érkezik a szászországi Wurzenbe . A csuklyás férfiak felgyújtottak egy autót, bitumen szórtak egy házra, megtámadtak egy tetoválószalont és szoláriumot. Aztán az elkövetők ismét autókkal tűnnek el

16.11.13. – Több csuklyás ember rohamozza meg egy hazafias LOK-szurkoló lipcsei lakását távolléte alatt; ismét kalapáccsal tönkreteszik a fürdőszobát és az elektromos készülékeket. Aztán az egész lakást befújják egy bitumennel töltött tűzoltó készülékkel.

08/06/17 – Körülbelül 10 csuklyás ember támadt meg 2 horgászt Lipcsében , akiket a jobboldali helyszínre jelölnek ki. Az ütőbotokon kívül paprikaspray-t is használnak. Kifelé menet tönkreteszik az áldozat autóját. Egy fiatal nővel.

07.09.18 – Körülbelül 15 álarcos támadt meg 5 hazafias LOC-szurkolót Eilenburgban , akik a Szászország napjáról tartottak vissza Torgauban. Az elkövetők ütőeszközökkel ütötték meg az áldozatok bokáját. Egy áldozatot 20 méteren hurcoltak el egy autóval. Végül borsspray-vel szórták le a földre kerülteket. Egy fiatal nővel.

2018. október 2. – Körülbelül 5 csuklyás ember támadt meg egy volt NPD kerületi elnököt Lipcsében, a lakása ajtaja előtt. Ütik és rúgják az áldozatot. Ezután permetezzen rá paprika spray-vel.

2019. május 29. – Több álarcos ember rohamozza meg az NPD szervezet vezetőjének, Sebastian Schmidtke berlini lakását távolléte alatt. Kalapácsokkal semmisítse meg a fürdőszobát és az elektromos készülékeket. Aztán az egész lakást befújják egy bitumennel töltött tűzoltó készülékkel.

19. 06. 27. – Álarcosok megrohamozzák a lipcsei HTWK-t , hogy brutálisan arcon ütöttek egy diákot, aki állítólag az Identitárius Mozgalom tagja volt a kantinban. A ház falára szórták a “lengyel Max Thorn arcát. Az exmatrikulációig. 161”

2019.08.22 – Álarcosok támadtak rá egy ismert huligán banda gitárosára Lipcsében az építkezésen. Leütik a földre és megrúgják. Egy fiatal nővel.

07/11/20 – Postásnak álcázott támadó csenget be egy ismert nacionalista Drezdában . Amikor kinyitotta az ajtót, az álpostás továbbra is arcon csapta. Az 5 elkövető kalapáccsal, teleszkópos pálcával és paprikaspray-vel dolgozik az áldozaton.

20. 11. 29. – Chemnitzben munka után megtámadnak egy hazafias futballrajongót a lakása hátsó udvarán. A legalább 5 álarcos férfi kalapáccsal és teleszkópos ütővel ütötte meg az áldozatot, és eltörte a lábszárát. Az elkövetők ezután borsspray-vel fújták le.

03/11/21 – Rendőrnek álcázott bűnözők megrohamozták Paul Rzehaczek, a JN elnökének eilenburgi lakását, és kalapáccsal megverték a fejét és a lábát. Az elkövetők ezután borsspray-vel fújták le.

05/28/21 – Rendőrnek álcázott bűnözők rohamozzák meg egy hazafias futballszurkoló lakását Erfurtban . Megkötik őt és terhes barátnőjét. Ezután kalapáccsal verték a lábát. Eltörik a bokáját. Hogy elfedjék a nyomaikat, klórral leöntik őt és barátnőjét.

A baloldali szélsőségesség veszélyforrássá vált hazánkban. Mindenkit megüthet, aki nem illik bele ezeknek a fanatikusoknak a világképébe. Ezért fontos az elkövetők és segítőik megnevezése a parlamentben, a városvezetésben vagy más szervezetekben.

Forrás:Szentgotthárdi Magazin

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához