2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Antifa – Bal oldali megálló után: Szolidaritási nyaralás az áldozatoknak!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
1p solithor.translated

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ezt a tettet gyalázatban aligha lehet felülmúlni: április végén fényes nappal maszkos baloldali szélsőségesek betörtek a “Thor Steinar” divatmárka erfurti üzletébe, leütötték a jelenlévő eladónőt és tovább verték. a földön fekvő nő, aki kétségbeesetten próbálta megvédeni magát. Aztán: indulj el; Az elkövetők búcsúzóul paprikaspray-t permeteznek az áldozat arcába. Az eladónő: sérült, valószínűleg élete végéig traumatizált. Az „Egy százalék” szolidaritási alap ezért a jól megérdemelt nyaralással támogatja őket.

Nemcsak Erfurtban, hanem Drezdában , Magdeburgban, Schwerinben, Halléban és Berlinben is

Az erfurti támadás megmutatja: A lipcsei Lina Engel körüli “kalapácsbandával” kapcsolatos nyomozások csak részben eredményesek; A másolók és a bosszúosztagok mozgásban vannak, a szélsőbaloldali jelenet pedig tele van önbizalommal. A szolidaritási alappal most az áldozatról, az eladóról és egy lánya édesanyjáról szeretnénk gondoskodni. Ha eljön az ideje, vagyis amikor fizikailag felépült a sérülésekből, a mi költségünkön elkezdi a gyógyulási kúrát, ami egy ilyen roham után a “fejnek” több mint szükséges.

A nő ezt az „utalványt” beválthatja, amint a hullámok lecsillapodtak, és a hölgy testileg felépült. De van szavunk , és már felvettük a kapcsolatot. Amint megtudjuk a részleteket, értesíteni fogunk – természetesen azzal a feltétellel, hogy az áldozat biztonsága nem kerül további veszélybe. Nem lennénk meglepve, ha a most interjúkat adó, munkaadójához hű hölgy ismét a baloldali szcéna célpontjává válhatna.

Nyomás a nyomozó hatóságokra? Alig észrevehető.

Az erfurti bûnügyrõl a Junge Freiheit kollégáinak ebben a cikkében olvashat bővebben . Ott találja a bűntényt felvevő térfigyelő kamera videóját is. Alternatív megoldásként megtekintheti a videót itt a Telegram csatornánkon . Vigyázat: Ez semmi esetre sem a kukkolásról szól, hanem annak bemutatásáról, hogy ez a támadás nem volt „kis ügy”.

Ez a cselekmény ismét egyértelművé teszi, hogy a baloldali erőszak nem szűnt meg egyik napról a másikra, csak azért, mert a rendőrség külön bizottságot állított fel „a baloldal ellen”, és Lina Engelt valóban elkapták, és bíróság elé állítják. Amikor egy különösen rossz cselekedet után nagy a közvélemény nyomása, időnként történik valami. De semmi sem változik abban a rendszerben, ami eleve baloldali terrort okoz.

Két ok, amiért a baloldali erőszak működik

Konkrétan, mint említettük, két tényező kedvez a baloldali szélsőségesek által kiváltott erőszaknak: Egyrészt a politikában és a frontszervezetekben léteznek hálózatok, amelyek legitimálják és finanszírozzák a baloldali struktúrákat. Ez például az Autonóm Antifa országszerte szétszórt központjain keresztül működik – gyakran közvetlenül vagy közvetve a város vagy a civil szervezetek előre pénzt biztosítanak nekik.

Ezek a helyek bázisul szolgálhatnak a baloldali szélsőségesek számára, hogy békében megtervezzék támadásaikat, vagy utána elrejtőzzenek. Kihasználják azt a tényt, hogy a pártok különleges védelmet élveznek Németországban, ezért ezeken az ingatlanokon sok képviselői iroda is található, például a Balpárt számára. Ha a rendőrség belovagol ide, a baloldali hálózatépítők különösen jók az úgynevezett szarvihar felszabadításában. Így a tisztviselők gyakran inkább távol tartják a kezüket.

Csúsztatja jobbra a balra húzás helyett?

A második pont, amely ilyen mértékben kedvez a baloldali erőszaknak, az a lelki légkör, amelyben hazánk található. A baloldali szurkolók előszeretettel beszélnek a társadalom „jobbra tolódásáról”, de az említett pártok és civil szervezetek hálózata az egész országra kiterjed, és az olyan állami programoknak köszönhetően, mint a „Kohézió a részvételen keresztül”, a sportklubokra is kiterjed . A téves véleményeket képviselőkre felfigyelnek – akár a falu asztalitenisz klubjában, akár a „rasszizmusmentes iskolában”, akár a munkahelyen. Ennek semmi köze a jobboldali szélsőségekhez, hanem a nemkívánatos vélemények elleni küzdelemről szól. Nem csoda, hogy a baloldali szélsőségesek radikalizálódnak és erőszakhoz folyamodnak az állandóan fantáziált náci fenyegetéssel szemben .

A “jobboldali szélsőséges szakértők”, mint például Matthias Quent, ezt a folyamatos rémhírterjesztést ismételt televíziós szereplésekkel hangszerelik, amelyekben figyelmeztetnek, “összefüggéseket ismernek fel”, és folyamatosan szűkítik annak a folyosóját, amit még szabad mondani.

De lehet még finomabb is: az erőszakhoz affinitással rendelkező baloldali szélsőségeseket, mint például Jerome Trebinget, baloldali nem kormányzati szervezetek adtak munkát, hogy idejüket a jobboldali szélsőségesek elleni harcnak szentelhessék. Esténként extrémebb csoportoknak tartanak előadásokat, és gyakran – véletlenül – megnevezik a célokat. Később: Erőszak és támadások. Jerome Trebing esetében ezt különösen jól dokumentálják a rendelkezésünkre álló bírósági jegyzőkönyvek ( új kutatásunkat itt olvashatja ). Egy nappal Halle/Saale egyik előadása után egy hazafias házprojektet támadtak meg ( itt olvashat bővebben ).

Kutatásra van szükség!

Évekkel ezelőtt az „One Percent” az ilyen hálózatok oktatásának szentelte magát. A témával kapcsolatos cikkkatalógusunk ennek megfelelően vastag. Példaként a következőket szeretnénk felsorolni:

Brandenburgban egy átláthatatlan finanszírozási rendszer biztosítja a pénzesőt a baloldali csoportok számára. Az egyik cikkben először magára a “Toleráns Brandenburg” hálózatra térünk ki, és konkrét példákat említünk (persze megint van baloldali közép!), egy másik cikkben azt tárjuk fel, hogyan védik a baloldali pártokat és az alkotmányvédelmet. együtt dolgozni.

A szász-anhalti Miteinander eV kutatásunk egyik fókuszpontja. Itt ismét részletesen nyomon követhető, hogyan és milyen céllal működnek együtt a baloldali szervezetek és a régi pártok .

Ez a türingiai kutatás világossá teszi, hogy az SPD, a Zöldek és a Die Linke körüli párttagok milyen szorosan ragadtak a baloldali szélsőséges mocsárban . Ez elég sok országgyűlési képviselőt érint, amint azt a kutatás második része is világossá teszi.

Ez a cikk általánosabb, és nem korlátozódik egyetlen szövetségi államra . Itt mutatjuk be az Amadeu Antonio Alapítványt is . A pénzáramlásokkal itt foglalkozunk részletesebben .

Az erőszak nem megoldás

A posztot egy kéréssel szeretnénk zárni; És ezzel vissza is térünk a kiindulóponthoz, a ruhaüzlet alkalmazottja elleni támadáshoz:

Kérlek, ne írd ebbe a bejegyzés alá, hogy „megakadályoztam volna ezt a támadást!” vagy „Meg kell próbálniuk!” (vagy még rosszabb). Mert ez senkinek sem használ, ahogy Lina Engel folyamatának leletei is mutatják. A baloldali szélsőségesek gondosan választják meg áldozataikat, időnként napokig megfigyelik őket, és kedvező helyzetekben tömegesen támadnak. A harcművészeti tapasztalat minden bizonnyal hasznos, de fontos, hogy ne ragadjon bele az erőszakkal kapcsolatos fantáziákba.

Mert: Ez sem az áldozatokon, sem minket hazafias miliőként nem segít, sem a mi hatalmunkban és az önökön sem, hogy olyan nyíltan tudjunk fellépni, mint a másik mezei postaszám elvtársak. Pontosan ez jellemzi a baloldali megközelítést: azért lehet megtenni, mert olyan alacsony az elnyomás, és megvan a politikai háttér. Amit tehetünk helyette: szolidaritást vállalni az áldozatokkal, saját kutatásokat végezni, közösség lenni. Az önvédelem természetesen megengedett!

Ha a támadás téged is annyira megráz, mint minket, akkor adakozz a nő gyógyulására – ez többet ér, mint bármilyen verbális eszkaláció .

És igen, vannak módok a baloldali erőszakkal szembeni felkészülésre. Ezeket itt foglaltuk össze.

fellebbezés

Ezzel kijelöltük az irányt: Elhagyva a közösségi médiában való gőzerőt, a valódi szolidaritás és a baloldali hálózatok kutatása és botrányosítása felé. Van rá példa , hogy a célirányos nevelő-oktató munka az önkormányzati parlamenti munkával együttműködve már megtette hatását. Ezt állandósítani kell – és persze csak akkor fog működni, ha a parlament hazafias pártjai is megértik.

A legfontosabb dolog egy igazi „ellenközösség” felépítése, egy széles körű szövetség , amely szolidaritást mutat , amely összetart, ha a közösség egy tagját megverik (függetlenül attól, hogy ez fizikai vagy átvitt) és ez a közösség is élő. Mindannyian dolgozhatunk ezen.

Forrás:Szentgotthárdi Magazin

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához