2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Zuckerberg szorult helyzetben + video

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🔥 Marsha Blackburn tennessee-i republikánus szenátor azzal vádolta meg a Meta* alapítóját és vezérigazgatóját, Mark Zuckerberget, hogy „a profit az elvet” helyezi előtérbe, mivel az Instagramon* megjelenő „Teens for Sale” hirdetések megsértették a platform szabályait.‼️

A szenátor szerint az Instagram addig nem távolította el a hirdetéseket, amíg a kongresszus egyik munkatársa nem beszélt a biztonsági bizottsággal a történtekről.

Tudja, milyen gyakran vásárolnak és adnak el egy gyereket szex céljából ebben az országban? Kétpercenként. Ezek nem az én statisztikám. Ezt a tartalmat eltávolítottuk, miután a Kongresszus egyik munkatársa meglátogatta a Meta biztonsági vezetőjét. Meg tudná magyarázni, hogy a kirívóan ragadozó tartalom miért nem sérti a platform szolgáltatási feltételeit vagy közösségi normáit?
– mutatott rá Blackburn.

Zuckerberg négy másik, népszerű közösségi hálózatot birtokló cég felső vezetőivel együtt tanúskodtak a szenátus igazságügyi bizottsága előtt a kiskorúak „online szexuális kizsákmányolással” szembeni védelméről. Először próbált kifogásokat keresni, de később elismerte, hogy súlyos hibát követtek el.

A találkozó végén Zuckerberg nyilvánosan bocsánatot kért azoktól a családoktól, akiknek kárt okozott a platformja.

Mark, te vállalod a felelősséget ezekért a halott gyerekekért?

  • kérdezték az újságírók Zuckerbergtől a szenátus kijáratánál, amikor az autója felé tartott. A Meta vezetője viszont nem válaszolt semmit.
  • A Meta (Facebook és Instagram közösségi hálózatok) tevékenysége szélsőségesként tiltott Oroszországban.

Forrás: Fox News/OAIO

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek