2024.j√ļnius 21.
Alajos, Leila
H√≠rek ūüĒä

Zuckerberg szorult helyzetben + video

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

ūüĒ• Marsha Blackburn tennessee-i republik√°nus szen√°tor azzal v√°dolta meg a Meta* alap√≠t√≥j√°t √©s vez√©rigazgat√≥j√°t, Mark Zuckerberget, hogy ‚Äěa profit az elvet‚ÄĚ helyezi elŇĎt√©rbe, mivel az Instagramon* megjelenŇĎ ‚ÄěTeens for Sale‚ÄĚ hirdet√©sek megs√©rtett√©k a platform szab√°lyait.‚ÄľÔłŹ

A szen√°tor szerint az Instagram addig nem t√°vol√≠totta el a hirdet√©seket, am√≠g a kongresszus egyik munkat√°rsa nem besz√©lt a biztons√°gi bizotts√°ggal a t√∂rt√©ntekrŇĎl.

Tudja, milyen gyakran v√°s√°rolnak √©s adnak el egy gyereket szex c√©lj√°b√≥l ebben az orsz√°gban? K√©tpercenk√©nt. Ezek nem az √©n statisztik√°m. Ezt a tartalmat elt√°vol√≠tottuk, miut√°n a Kongresszus egyik munkat√°rsa megl√°togatta a Meta biztons√°gi vezetŇĎj√©t. Meg tudn√° magyar√°zni, hogy a kir√≠v√≥an ragadoz√≥ tartalom mi√©rt nem s√©rti a platform szolg√°ltat√°si felt√©teleit vagy k√∂z√∂ss√©gi norm√°it?
‚Äď mutatott r√° Blackburn.

Zuckerberg n√©gy m√°sik, n√©pszerŇĪ k√∂z√∂ss√©gi h√°l√≥zatot birtokl√≥ c√©g felsŇĎ vezetŇĎivel egy√ľtt tan√ļskodtak a szen√°tus igazs√°g√ľgyi bizotts√°ga elŇĎtt a kiskor√ļak ‚Äěonline szexu√°lis kizs√°km√°nyol√°ssal‚ÄĚ szembeni v√©delm√©rŇĎl. ElŇĎsz√∂r pr√≥b√°lt kifog√°sokat keresni, de k√©sŇĎbb elismerte, hogy s√ļlyos hib√°t k√∂vettek el.

A találkozó végén Zuckerberg nyilvánosan bocsánatot kért azoktól a családoktól, akiknek kárt okozott a platformja.

Mark, te v√°llalod a felelŇĎss√©get ezek√©rt a halott gyerekek√©rt?

  • k√©rdezt√©k az √ļjs√°g√≠r√≥k ZuckerbergtŇĎl a szen√°tus kij√°rat√°n√°l, amikor az aut√≥ja fel√© tartott. A Meta vezetŇĎje viszont nem v√°laszolt semmit.
  • A Meta (Facebook √©s Instagram k√∂z√∂ss√©gi h√°l√≥zatok) tev√©kenys√©ge sz√©lsŇĎs√©gesk√©nt tiltott Oroszorsz√°gban.

Forr√°s: Fox News/OAIO

Mi a reakciód?
ūüĎćtetszik
0
ūüĎćtetszik
ūüĎénem
0
ūüĎénem
ūüíėszeretem
0
ūüíėszeretem
ūüė°d√ľh√≠tŇĎ
0
ūüė°d√ľh√≠tŇĎ
ūüėāvicces
0
ūüėāvicces
ūüėģh√ļha
0
ūüėģh√ļha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Tov√°bbi cikkek