2024.jĂșnius 29.
PĂ©ter, PĂĄl, EmƑke, Judit, Petra, Szulamit, Ivett
Hírek 🔊

đŸ”„ A holland kormĂĄny teljesen elhagyhatja a Facebookot*, mert a platform nem garantĂĄlja a felhasznĂĄlĂłi adatok biztonsĂĄgĂĄt – idĂ©zte a De Telegraaf cĂ­mƱ ĂșjsĂĄg forrĂĄsokat

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

đŸŒđŸ‡łđŸ‡±â€Ha a Meta* nem akarja betartani a szabĂĄlyokat, akkor kĂ©nytelenek leszĂŒnk bĂșcsĂșt inteni a platformjuknak ( Facebook)*,mondta a belĂŒgyminisztĂ©rium digitalizĂĄcióért felelƑs ĂĄllamtitkĂĄra, Alexandra van Huffelen.”

ElmondĂĄsa szerint a holland hatĂłsĂĄgokat mĂĄr Ă©vek Ăłta aggasztja a felhasznĂĄlĂłi adatok kezelĂ©se a Facebookon*. A kiadvĂĄny szerzƑi ugyanakkor rĂĄmutatnak, hogy a kirĂĄlysĂĄg kormĂĄnya a közössĂ©gi hĂĄlĂłzat hasznĂĄlatĂĄnak teljes betiltĂĄsĂĄra kĂ©szĂŒl, amint az a kabinet hivatalos memorandumĂĄban is szerepel.

HĂŒffelen rĂĄmutatott, hogy a holland adatvĂ©delmi hatĂłsĂĄg mĂ©g 2017-ben megĂĄllapĂ­totta, hogy a közössĂ©gi hĂĄlĂłzat megsĂ©rtette az adatvĂ©delmi törvĂ©nyt. A Meta* kĂ©sƑbb korrekciĂłkat hajtott vĂ©gre, de ez nem segĂ­tett megoldani minden problĂ©mĂĄt.

  • A Meta tevĂ©kenysĂ©gĂ©t ( Facebook Ă©s Instagram közössĂ©gi hĂĄlĂłzatok ) OroszorszĂĄgban szĂ©lsƑsĂ©geskĂ©nt betiltottĂĄk.

ForrĂĄs:telegraaf.nl

Mi a reakciĂłd?
👍tetszik
14
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dĂŒhĂ­tƑ
2
😡dĂŒhĂ­tƑ
😂vicces
0
😂vicces
😼hĂșha
0
😼hĂșha

Vélemény, hozzåszólås?

Iratkozzon fel a Védett Tårsadalom Alapítvåny hírlevelére!

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

TovĂĄbbi cikkek