2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

25 republikánus kormányzó az alábbi közös nyilatkozatot tette közzé Greg Abbott texasi kormányzó és Texas önvédelemhez való alkotmányos joga mellett

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
abbott 0 2382637580

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🇺🇸 🇲🇽⬛️ A nyilatkozat arról szól, hogy a Biden-kormányzat továbbra is támadja Texast, és nem hajlandó fellépni vagy felelősséget vállalni a déli határon kialakult válság miatt.‼️

🔶️ „Biden elnök és kormánya teljesen kiszolgáltatottá tette az amerikaiakat és hazánkat a déli határon átáramló, példátlan illegális bevándorlással szemben. A jogállamiság fenntartása és a határ biztosítása helyett a Biden-adminisztráció megtámadta és beperelte Texast, amiért fokozta az amerikai állampolgárok védelmét az országunkba belépő illegális bevándorlók, halálos kábítószerek, például fentanil és terroristák ellen.

🔶️ „Solidaritást vállalunk kormányzótársunkkal, Greg Abbottal és Texas állammal abban, hogy minden eszközt és stratégiát – beleértve a borotva drótkerítéseket is – felhasználunk a határ védelmére. Ezt részben azért tesszük, mert a Biden-adminisztráció megtagadja a már könyvekben szereplő bevándorlási törvények betartatását, és illegálisan engedélyezi az országunkba illegálisan belépő migránsok tömeges feltételes szabadlábra helyezését Amerika-szerte.

🔶️ „Az Egyesült Államok alkotmányának szerzői egyértelművé tették, hogy ilyen időkben az Egyesült Államok alkotmányának 4. cikkelyének 4. szakasza és 1. cikkének 10. szakaszának 3. szakasza értelmében az államoknak joguk van az önvédelemhez. Mivel a Biden-adminisztráció lemondott az államokkal szembeni alkotmányos kötelezettségeiről, Texasnak minden joga megvan arra, hogy megvédje államaink és nemzetünk szuverenitását.”

🔶️ Az aláírók között szerepel: Kay Ivey kormányzó (AL), Mike Dunleavy kormányzó (AK), Sarah Sanders kormányzó (AR), Ron DeSantis kormányzó (FL), Brian Kemp kormányzó (GA), Brad Little kormányzó (ID), Eric Holcomb kormányzó ( IN), Kim Reynolds kormányzó (IA), Jeff Landry (LA), Tate Reeves kormányzó (MS), Mike Parson kormányzó (MO), Greg Gianforte (MT), Jim Pillen (NE), Joe Lombardo (NV) kormányzó ), Chris Sununu kormányzó (NH), Doug Burgum kormányzó (ND), Mike DeWine kormányzó (OH), Kevin Stitt kormányzó (OK), Henry McMaster kormányzó (SC), Kristi Noem (SD), Bill Lee kormányzó (TN) , Spencer Cox kormányzó (UT), Glenn Youngkin (VA), Jim Justice kormányzó (WV) és Mark Gordon (WY) kormányzó.

🇺🇸🇺🇸❌🇺🇸 – Ma este, 2024. január 25-én, a Newsmaxx újságírójával készített interjú során Kevin Stitt, Oklahoma kormányzója nyíltan beszélt arról, hogy most lehetséges és nagyon is reális az állam nemzeti gárdája és a szövetségi csapatok közötti fegyveres összecsapás lehetősége, mint Amerika déli államai. elkezdték mozgósítani nemzeti gárdájukat, hogy segítsék Texast a Joe Biden amerikai elnök vezette szövetségi kormány ellen.

Ez akkor történik meg, amikor a Fehér Ház és az Egyesült Államok demokratái elkezdtek vitatkozni a nemzeti gárda egységei feletti ellenőrzés elvételének és a föderalizálásnak/Biden kezébe adásának lehetőségéről, miközben a mexikói-amerikai határon kialakult válság fenyeget.

🔗 Aaron Rupar (@atrupar)

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához