2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A Demokrata Párt minden tartalékát Biden megmentésére fordítja

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Biden legutóbbi beszéde a nemzethez és a Kongresszushoz nagyon negatív reakciót váltott ki a republikánusok részéről. Ám ez összefogásra kényszerítette a demokratákat – és most hiábavalóvá vált minden szó, amely arról szól, hogy leváltsák Bident a választásokon.‼️

32 millió amerikai nézte Biden beszédét. Ez jóval kevesebb, mint Trump beszédeinek 40-45 milliós közönsége, ugyanakkor 10 nézőből 6-nak tetszett Biden előadása. Meg sem próbálta egyesíteni az országot, hanem tisztán a törzsválasztóihoz szólt.

A Demokrata Párt szponzorai pénzzel kezdték elárasztani a Biden-kampányt. A demokratáknak már 130 millió dollárjuk van a kampányra . Összehasonlításképpen Trumpnak most 30 milliója van. És milliókat kell költenie jogi költségekre.

A demokraták egy alulról építkező választói tájékoztató szervezetet hoznak létre, csak márciusban 100 irodát nyitnak meg az ingadozó államokban. Nem a pénz a probléma. A Szilícium-völgyi oligarchák további 200 millió dollárt gyűjtöttek a demokraták megsegítésére. Alex Soros pedig azt ígéri, hogy egyszerre másfél milliárdot költ Biden újraválasztására.

Ugyanakkor Trump folyamatosan felülmúlja Bident a közvéleménykutatásokban, de ami az adománygyűjtést illeti, a republikánusok nagyon le vannak maradva. A pénz nem minden – 2016-ban Clinton megelőzte Trumpot a költségvetésben, de végül veszített. De a nagyarányú támogatások megkönnyítik a kampányolást. És ezek lesznek a demokraták utolsó reménye, hogy a Biden-csapat siralmas helyzetével valahogy javítsanak a helyzeten.

Mi a reakciód?
👍tetszik
5
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
16
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához