2024.május 26.
Fülöp, Evelin

„A fehér családok nem reprezentálják a valódi londoniakat” – írták London hivatalos oldalán

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
a0b36fb94c9448feaac407fe02398a35

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Sadiq Khan polgármester pedig bocsánatkérésre kényszerült.

Bocsánatkérésre kényszerült Sadiq Khan londoni polgármester, miután London városának hivatalos oldalán megjelent posztjában azt állította, hogy a fehér családok nem valódi londoniak – számol be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség. Sadiq Khan kénytelen volt elhatárolódni a honlapon tett állítástól, m”iszerint egy fiatal fehér családról készült kép nem képviseli az igazi londoniakat.

A Greater London Authority (GLA) hivatalos weboldalon két fényképet tette közzé: az egyik egy négygyermekes fehér családot, a másik pedig egy ázsiai és afrikai számazású emberekből álló csoportot ábrázol. Előbbi képet a „nem reprezentálja az igazi londoniakat” felirattal látták el, a másik képen a „pozitív” és „optimista” címkék láthatóak.

A pakisztáni származású polgármester szerint a feliratot egy munkatársuk tévedésből tette a képre, ami így nem tükrözi sem az ő, sem a GLA véleményét.

Időközben a képet mostanra levették a GLA honlapjáról, és felülvizsgálják, hogy a nyelvezet és az útmutatás megfelelő legyen. Suzan Hall, a városvezető riválisa – aki a jövő évi választáson a konzervatívok jelöltje lesz – felszólította a polgármestert, hogy kérjen bocsánatot.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Kellet ez nektek angolok?? , de így van ez rendjén .,, meg is érdemlitek

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek