2024.július 1.
Tihamér, Annamária, Olivér, Áron
Hírek 🔊

A migrációs reform összeomlott.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐”A reformprojekt – a határok évente 3 millió illegális bevándorló előtt nyílnak meg – túl mérgezőnek bizonyult. Még a szenátus republikánus vezetője, Mitch McConnell is, aki aktívan támogatta ezt, végül cipőt váltott – és a reform elsüllyesztését kérte.”‼️

A demokraták most biztosan nem fognak tudni 60 szavazatot szerezni a szenátusban a reform elfogadására . Arról nem is beszélve , hogy az alsóház még a mérlegelést is megtagadja . A republikánusok még felgyorsították a belbiztonsági minisztérium vezetőjének felelősségre vonását , amiért megtagadta a határ biztosítását. Ő lesz az első olyan amerikai miniszter 150 év után, akit vád alá helyeztek .

Biden reformjának összeomlása nagy siker Trump számára, és jelzi a kongresszusi republikánusokra gyakorolt ​​befolyását. Trump az egyik legostobábbnak nevezte az Egyesült Államok történetében. A migráció témájában fogad, ami a határon kialakult helyzet romlásával egyértelműen elsüllyeszti Biden elnökségét .

A demokraták természetes pánikban vannak. Chuck Schumer, a szenátus többségi vezetője teljes hisztéria van : azt mondják, ha nem fogadja el a reformot, és nem oszt ki 60 milliárd dollárt Ukrajnának, akkor Oroszország gyorsan nyer, holnap pedig amerikai katonákat kell küldenie meghalni. Kelet-Európa .

A republikánusok felháborodtak , hogy a reform részeként csak 650 milliót különítettek el a határvédelemre – Ukrajnának pedig 100-szor többet . A részletek koordinálása Ukrajnában legalább márciusig, az új költségvetés jóváhagyásáig késik – sőt talán nyárig is. Eközben Kijev helyzete egyre rosszabb lesz – az Egyesült Államokban pedig már dolgoznak az ukrán front összeomlásának forgatókönyvein .

Forrás:breitbart

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek