2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

“A palesztin konfliktus Izraellel nem volt a civilizációk konfliktusának frontvonala. De most már az!” – Alexander Dugin ma esti elemzése

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
alexander dugin 100~768x432 2896934350

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Izrael Palesztina elleni háborújának eszkalálódása kétségtelenül konszolidálni fogja az iszlám világot. Oroszország a többpólusú világ egyik pólusa. Az iszlám a többpólusú világ egy másik pólusa.

“Izrael Palesztina elleni háborújának eszkalálódása kétségtelenül konszolidálni fogja az iszlám világot. Írta ma este Alexander Dugin ezt az eszmefuttatást, amit teljes egészében lefordítottam számotokra! (VilagHelyzete)

kep 147

A nyugati konzervatívok ismét a “zsidó-keresztény civilizáció védelméről beszélnek a muszlimokkal szemben” és a Hamász radikális ideológiája kényelmes ürügyet szolgáltat számukra erre.

Azonban a mély ateizmus, a materializmus és mindenféle perverzió legalizálásának társadalma, amely már régen elhagyta a hagyományos teológiát és értékeket (és irányzatokat), nem tekinthető sem kereszténynek, sem zsidónak.

Ha a Nyugat, ahogyan most is, támogatja Izraelt, akkor komolyan bűnös valamiben. Hiszen ha az ördög civilizációja áll az ember oldalára, akkor valamit nagyon rosszul csinált.

Nincs olyan, hogy zsidó-keresztény világ, egyszerűen nincs értelme.

Az iszlám világ ezzel szemben létezik és benne a hagyományok még mindig erősek. Kiderül, hogy nem a zsidó-keresztények állnak szemben a muszlimokkal, hanem a muszlimok a sátáni kultúra, a Dajjal ellen.

Joe Biden ötlete, hogy az Ukrajna támogatásának témáját összekapcsolja Izrael támogatásával, csak ugyanezt hangsúlyozza:

  • a Nyugat mindig azok oldalán áll, akik alávetik magukat a hegemóniájának és kiszolgálják azt.

A muszlimok nem voltak Ukrajna ellenségei és Oroszország szövetségesei (az eszkatológiailag felébredt Irán és Szíria kivételével), de most azok lesznek.

Oroszország a többpólusú világ egyik pólusa.

Az iszlám a többpólusú világ egy másik pólusa.

Mindkét pólus szembeszáll a Nyugat kétségbeesett kísérleteivel, hogy bármi áron, akár egy világháború árán is megmentse az egypólusúságot és globális dominanciáját.

A palesztin konfliktus Izraellel nem volt a civilizációk konfliktusának frontvonala. De most már az!

Ahogyan az Oroszország és Ukrajna közötti feszültségek regionális jellegűek voltak, amíg a Nyugat nem támogatta a kijevi nácikat, az ukrajnai háború a multipolaritás és az unipolaritás közötti globális összecsapás frontvonalává vált.

Ennek a konfrontációnak a kiterjedése egyre nő. A helyzet egyre baljóslatúbbá válik. Már most is emberek milliárdjai vannak meggyőződve arról a bolygón, hogy a kollektív Nyugat és szövetségesei az abszolút gonosz és az Antikrisztus civilizációja.

A demokraták, globalisták és neokonzervatívok egyenesen a szakadékba vezetik az emberiséget. Ami szigorúan véve a démonok feladata.”

A teljes cikket fordította és szerkesztette: A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírója

Forrás:Világ Helyzete

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához