2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A világ urai

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
blackrock vid

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A BlackRock vezetője kamera előtt vallotta be, hogy ők irányítják, a Fehér Házat és a nyugati világot, a népességcsökkentés pedig jót tesz az üzletnek!

A BlackRock vezetőjét, Serge Varlayt kamera előtt kapták lencsevégre, amint elismeri, hogy a BlackRock globalista befektetési társaság “irányítja a világot” és aktívan dolgozik azon, hogy agendája részeként “elnéptelenítse a bolygót”.

James O’Keefe új szervezete, az O’Keefe Media Group (OMG) lefilmezte Varlay-t, amint titkos felvételeken a befektetési társaságról tett megdöbbentő állításokat.

A BlackRock vezetője a beépített újságírónak elmagyarázta, hogy a cég hogyan veszi zsebre a politikusokat, mondván:
“A szenátorok… kurv@ olcsók – ha van 10 ezer dollárod, vehetsz egy szenátort”.

‼️🗣️Foghatod ezt a nagy f*** tonna pénzt és megvehetsz embereket, én a BlackRock nevű cégnek dolgozom… Nem az számít, hogy ki az elnök, hanem az, hogy ki irányítja az elnök pénztárcáját. Megveheted a jelöltjeidet.

Először is, ott vannak a szenátorok, ezek a fickók kurv@ olcsók. Ha van 10 ezer dollárod, vehetsz egy szenátort, adok neked 500 ezret most rögtön. Nem számít, ki nyer, a zsebemben vannak.🗣️

🔴 Egy ponton az igazgató bevallotta, hogy a BlackRock profitál az ukrajnai háborúból is:

🗣️Ukrajna jót tesz az üzletnek, ugye tudod? Oroszország felrobbantja Ukrajna gabonasilóit és a búza ára őrülten fel fog menni.

Az ukrán gazdaság a búza piaca. A kenyér ára felmegy, ez fantasztikus, ha kereskedsz. A volatilitás lehetőséget teremt a profitra…🗣️ (A teljes cikket fordította: VilagHelyzete)

A BlackRock háttérhatalmi giga-korporációról számos cikket írtam már korábban és a VilagHelyzete Substack felületen megtalálod!

Forrás: világhelyzete.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. A Nagy Francia Forradalom is úgy kezdődött, hogy a szabadkőművesek felvásárolták az összes gabonát, az élelmiszer monopóliumot megkaparintották, kiéheztették a népet. Az éhező embereket pedig könnyű a regnáló hatalom ellen fellázítani. Ne legyen igazam, hogy most is valami ilyesmi van előkészületben.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához