2024.március 28.
Gedeon, Johanna

A világkormány gondolata sátáni eredetű-e? (1)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
illuminati g276ff17a2 1280

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A válasz sokak szerint az, hogy igen, a világkormány gondolata olyanoktól származhat, akik nem álltak ellen a hármas kísértésnek: a pénznek, a dicsőségnek és a hatalomnak. Vannak azonban olyanok is, akik tovább mennek az állítás igazolásában és kapcsolatot tudnak kimutatni például a Bilderberg-csoport és a kereszténységet elvető illuminátusok között.

Messziről és közelről

Amikor már jó egy napja kutattam a sátánisták és a globalista elit után, elkezdtem úgy érezni magam, mintha egy bűzölgő szemétdombon keresnék bizonyítékokat a szemetelők ellen, és mindezt egy kamera közvetítené. A kamera túl oldalán, a képernyő előtt pedig kételkedők ülnének: kételkednek, mert nem érzik a szagot. Mit akarok ezzel mondani? Csupán annyit, hogy aki távolról szemléli a globalista elit tevékenységét az lát ugyan fényt, csillogást és titkolózást, de nem jut el odáig, hogy kapcsolat lehetne a szabadkőművesekre rátelepedett illuminátusok és a globalista elit között. Pedig…

Gondolatkísérlet

Az illuminátusok az új világrend szorgalmazói közötti kapcsolatról még 2015-ben jelent meg az Origón egy átfogó cikk. (https://www.origo.hu/tudomany/20151115-illuminatusok-illuminatus-rend-szabadkomuvesseg-osszeeskuves-elmelet-uj-vilagrend.html ). 2 évvel korábban az Index írt arról, hogy sokan mondják, hogy háttérhatalom emberei találkoznak, amikor a Bilderberg-csoport ülésezik. ( https://index.hu/gazdasag/2013/05/23/bilderberg/ ) Mielőtt azonban ezeket tovább gondolnánk, tegyünk egy gondolatkísérletet! A gondolatkísérlet során boncolgassunk kérdéseket! A kérdések a következők. Lehet-e köze a gonoszhoz annak a globális elitnek, melynek zöme olyan banktulajdonos, aki a folyamatos háborúzásban érdekelt? Volt-e köze a személyes gonoszhoz annak a bankárcsoportnak, amelyik a II. világháború során mindkét felet pénzelte? Lehet-e köze az ördöghöz annak a befektetői csoportnak, amelynek tagjai azért támogatták a közösségi médiát, mert meglátták benne az emberek megfigyelésének számukra pénzt termelő eszközét? Egoista filozófiájuk származhat-e máshonnan, mint az ördögtől? Van-e köze a gonoszhoz annak a csoportnak, mely a great resetet kívánatosnak tartja? Van-e közük az illuminátusokhoz azoknak a globalista pénzembereknek, akik olyan pénzkibocsátásról döntenek, mely során illuminátusi jelképeket hordozó dollár bakjegyeket nyomtatnak? De kik azok az illuminátusok?

Az illuminátusok

Az Illuminátusok Rendje, azaz a Megvilgásosodottak Rendje egy titkostársaság, mely hierarchikusan épül fel, s melybe beavatás révén lehet bekerülni. A „rendet” 1776. május 1-jén a bajorországi Ingolstadt egyetemének egyik akkor 23 éves tanára, Adam Weishaupt alapította. Weishaupt korábban jezsuita volt, de kilépett és szervezkedni kezdett. Rendje gyorsan kiépült. (Forrás: http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0208.htm )

De miért volt szüksége egy volt szerzetesnek egy titkos társaság létrehozására? Valóban át volt hatva a felvilágosodás nagy eszméjével és azt akarta, hogy elterjedjen a nagy eszme az egész világon? És ha igen, miért volt szüksége ehhez egy szigorúan hierarchikus szervezetre?

A válasz egyszerű. Nem az eszmék szintjén, hanem a politika szintjén akart eredményeket elérni. Ehhez sok információra és a meglevő államok megdöntésére volt szükség. Ezért vett föl sok olyan tagot, akik tisztviselők voltak királyi és tartományi szervezetekben, és ezért kellett a tagoknak egymásról is jelentéseket írni, melyeket az eggyel följebb elhelyezkedő tagnak kellett leadni. És ennek az egésznek a működéséhez miért volt szükséges szertartásokat rendelni? Vajon azért, hogy meglegyen a vallási látszat? Az ész vallása. Nem ellentmondás ez a meghatározás? A hit aktusai ugyanis nem a ráció aktusai. Valami titkos, mély, emberfeletti tudás beígérésével tudta az alapító fönntartani a szervezetet, no meg azzal, hogy mindenkiről mindent tudott?

Jó. De mi köze van ehhez az ördögnek? Annyi csupán, hogy itt egy „kész átverés show”, olyan amilyeneket az ördögi rendszerek, mint a kommunizmus produkált a történelemben? Vagy valóban az ördögöt imádták az illuminátusok a titkos gyűléseiken? Egyáltalán, milyen lehetett egy ilyen „szeánsz”? (Folytatjuk.)
Jó. De mi köze van ehhez az ördögnek? Annyi csupán, hogy itt egy „kész átverés show”, olyan amilyeneket az ördögi rendszerek, mint a kommunizmus produkált a történelemben? Vagy valóban az ördögöt imádták az illuminátusok a titkos gyűléseiken? Egyáltalán, milyen lehetett egy ilyen „szeánsz”? (Folytatjuk.)

Rákóczi Piroska

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 válasz

  1. A válasz egyértelműen Igen! A sátán mindig emberi formában jelenik meg és mindig a jótevő szerepében tetszeleg. A “Világkormány” ötlete eleve a Sátáné, és ezáltal akarja a hatalmát, gonoszságát kiterjeszteni az egész világra.

  2. A sátán nem fényhordozó, mert a fényt nem kell hordozni, az magától árad mindenhová, még a sötétségbe is, csak ott nem látják, mint ahogy Jézus halálakor is sötétségbe borult a világ, pedig akkor áradt ki belőle a leghatalmasabb fény, de a mi világunkban ezt elviselni képtelenek lettek volna az emberek. Satan fénylátó, mert a bukás is akkor kezdődött, amikor ő maga, mivel gyorsan fejlődő szellem volt, képes volt belátni egy magasabb mennyei régióba, de ott még nem maradhatott, mert a bölcseségi szintje nem volt elég erős hozzá. Ezért amikor vissza kellett térnie a saját szintjére, úgy érezte az Atya nem szereti őt eléggé, és itt kezdődött a lázadás. A szellemi gőg, majd én megmutatom gondolata és mivel ezt egyedül nem tudta volna végbevinni, szüksége volt társakra, akiket fellázitott Isten ellen. Nos a Sátán soha nem jelenthet meg személyesen ezen a Földön, amely egyébként a vizsgabolygó az egész teremtett világban, de csatlósait elküldheti, ahogy mindig is tette. Ezek pedig most már még nem is álcázák magukat, mert az idő számára a kevésnél is kevesebb. Jézus nem fogja engedni sem a Földet elpusztító atomháborút, sem az emberiség elkorcsosulását. Jön a megmérettetés és az Uj Ég és Új Föld. Ebben bízhat mindenki, de ahhoz úgy kell élni, hogy ne a Sátán karmai közé kerüljön az ember, mert ő már olyan nyiltan játszik, hogy a gyermekek lelkét akarja elrabolni, ennek megakadályozásában pedig a felnött társadalomnak hatalmas szerepe van.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához