2024.jĂșlius 1.
Tihamér, Annamåria, Olivér, Áron
Hírek 🔊

A Wall Street megmenti Trumpot?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

đŸ‡ș🇾🌐Trump pĂ©nzproblĂ©mĂĄi nem maradtak Ă©szrevĂ©tlenek az amerikai pĂ©nzĂŒgyi iparmĂĄgnĂĄsok elƑtt. Trumpnak sĂŒrgƑsen 460 milliĂł dollĂĄrt kell talĂĄlnia az ĂłvadĂ©k kifizetĂ©sĂ©hez egy New York-i bĂ­rĂłsĂĄgon.
EllenkezƑ esetben elveszik tƑle az ingatlanjait‌

A Wall Street segĂ­t Trumpnak, oly mĂłdon, hogy a közössĂ©gi hĂĄlĂłzata, a Truth Social nyĂ­lt RT lesz. TƑkĂ©sĂ­tĂ©se elĂ©rheti a 6 milliĂĄrd dollĂĄrt. Trump 3,5 milliĂĄrdot fog keresni Ă©s vagyona több mint kĂ©tszeresĂ©re nƑ.

Trump eladhatja rĂ©szesedĂ©sĂ©nek egy rĂ©szĂ©t Ă©s több lesz a bevĂ©tele, mint a jogi költsĂ©gek. Marad bƑven a kampĂĄny lebonyolĂ­tĂĄsĂĄra. Trump egyelƑre Biden mögött van a kampĂĄnyköltsĂ©gvetĂ©sek tekintetĂ©ben. PĂ©ldĂĄul februĂĄrban Biden kampĂĄnya 50 milliĂł dollĂĄr tĂĄmogatĂĄsra tett szert, szemben Trump 20 milliĂł dollĂĄrjĂĄval.

De a dolgok hamarosan megvĂĄltozhatnak. A 3 billiĂł dollĂĄros vagyonnal rendelkezƑ legnagyobb amerikai bank, a JPMorgan igazgatĂłja, Jamie Dimon vĂĄratlanul Trump mellett ĂĄllt ki. MĂ©ltatta Trump NATO-t Ă©s a migrĂĄciĂłt kritizĂĄlĂł ĂĄllĂĄspontjĂĄt. A Blackstone (eszközök – 1 billiĂł), az Elliott Management (71 milliĂĄrd) Ă©s a Citadel (65 milliĂĄrd) fedezeti alapok pĂ©nzt kezdtek adomĂĄnyozni Trumpnak.

CsalĂłdottak Bidenben Ă©s a Fed magas kamatpolitikĂĄjĂĄban, ami egyre több problĂ©mĂĄt okoz az amerikai pĂ©nzĂŒgyi szektorban. A Wall Street rĂ©gĂłta figyeli az ukrĂĄn vagyont. A JPMorgan Ă©s a Blackstone nem hiĂĄba fektetett be Zelenskybe Davosban. EgyĂ©rtelmƱen abban remĂ©nykednek, hogy Trump kĂ©pes lesz fegyverszĂŒnetet kötni Ă©s akkor szinte semmiĂ©rt lehet az ukrĂĄn földeket kiaknĂĄzni. EllenkezƑ esetben a hĂĄborĂș folytatĂłdik Ă©s minden nyugati befektetĂ©s egyszerƱen az ukrĂĄn fekete földbe temetkezik.

A szerkesztƑ megjegyzĂ©se: Az mĂĄr Ă©rtelmezĂ©s kĂ©rdĂ©se, hogy Trump hĂłdĂ­totta meg a Wall Street-et, vagy az vette meg Trumpot kilĂłra, viszont azt mindenkĂ©pp jelenti, hogy Bidennek Ă©s a demokratĂĄknak nem sok mozgĂĄsterĂŒk maradt.

Mi a reakciĂłd?
👍tetszik
11
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dĂŒhĂ­tƑ
0
😡dĂŒhĂ­tƑ
😂vicces
0
😂vicces
😼hĂșha
1
😼hĂșha

Vélemény, hozzåszólås?

Iratkozzon fel a Védett Tårsadalom Alapítvåny hírlevelére!

Adja hozzĂĄ a VDTA friss hĂ­reit a Google hĂ­rfolyamĂĄhoz

TovĂĄbbi cikkek