2024.május 8.
Mihály, Győző

Amerika tönkretételének terve

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
weftitanic 0

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Amerikában van egy oligarcha-probléma, és ez sokkal nagyobb, mint az oligarcha-probléma, amellyel Putyin szembesült, amikor 2000-ben elnök lett. Az egész Nyugat jelenleg a milliárdos elit markában van, akik fojtogatják a médiát, a politikai intézményrendszert és minden fontos intézményünket. Az elmúlt években azt láttuk, hogy ezek az oligarchák a piacokról, a pénzügyekről és a kereskedelemről kiterjesztették befolyásukat a politikára, a szociális kérdésekre és még a közegészségügyre is.. Az a hatás, amely ez a csoport gyakorolt ​​​​ekre a többi érdeklődési területre, lélegzetelállító volt. Az intézményi elitek és médiáik nem csak a Russiagate, a Trump-felelősség, a BLM-lázadások és a január 6-i fiaskó mögött álltak négyszögletesen, hanem a Covid-hisztériában és a közegészségügy nevében bevezetett elnyomó intézkedések seregében is. Azt szeretnénk tudni, hogy ez a csoport milyen mértékben vesz részt aktívan más események alakításában, ennek célja az Amerikai Köztársaság tekintélyelvűbb rendszerré alakítása?

Vagyis a kötelezők, a kényszerzárlatok, az agresszív kormány által végrehajtott cenzúra, a két elnökválasztás, az élelmiszer-feldolgozó üzemek felgyújtása, a vonatok kisiklása, az elektromos hálózat elleni támadások, a BLM-Antifa zavargások, a drag queen-műsorok iskolásoknak, a nemi kérdésekre való mániákus és a csillogó nyilvános kirakatperek pusztán véletlenszerű incidensek, amelyek spontán módon egy nagy társadalmi változás időszakában, vagy pedig valóban történész egy megszervezett akció bizonyítékai, amelyek a szövetség ügynökei végeztek. elit jótevőik nevében eljáró állam? Azt már tudja, hogy az FBI, a DOJ és a hírszerző ügynökség közvetlenül vett részt a Russiagate-ben, ami egy támadás volt az Egyesült Államok jelenlegi titkos elnöke ellen.Tehát nem az a kérdés, hogy ezek az ügynökségek aktívan részt vesznek-e más áruló cselekményekben, hanem az, hogy ezek a cselekmények milyen mértékben hatnak az átlagos amerikai életre, a politikánkra és az országra? Mielőtt azonban megválaszolnánk ezt a kérdést, vessünk egy pillantást erre az idézetre Douglas MacGregor ezredes legutóbbi interjújából:

Olvastam egy dokumentumot, amelyet Soros György írt több mint 10 évvel ezelőtt, és konkrétan erről a mindenre kiterjedő háborúról beszél, amely végül Oroszország ellen fog ki, mert azt mondta, ez volt az utolsó nemzeti állam, amely az ortodox kereszténység alapjain nyugszik. kultúra, középpontjában az orosz identitás áll. Ezt el kell távolítani. Tehát úgy gondolom, hogy a nyugati és a washingtoni vezetők azt hiszik, hogy sikeresen lerombolták az európai és amerikai népek identitását. hogy nincs érzékünk önmagunkhoz, határaink védtelenek, nem mutatunk ellenállást a fejlődő világból érkező migránsokkal szemben, akik lényegében úgy gurulnak rajtunk, mintha tartoznánk nekik a megélhetéssel, és hogy a törvényeink nem számítanak.Eddig azt mondanám, hogy ez egy pontos értékelése annak, amit csináltunk. És azt gondolom, hogy ez Soros György és a globalisták , az antinacionalisták nagy győzelme ; nyitott határokat akar amit „Nyitlomnak” hív, mert végül nem lesz semmi, a túlélésért küzdő emberek amorf tömege, akik a létfenntartás legalacsonyabbra süllyedtek… lennének azok, akiknek az életét ez a folyamat felemésztette, és nem a nyugat-európaiak, akik egyszerűen nem vállalják az áldozatokat. Ez nem csekély dolog. Ez az a fajta gondolkodás, amely megítélésem szerint annyira romboló és gonosz, hogy ezzel van dolgunk a saját országainkban,és azt hiszem, Putyin felismeri ezt.” (Douglas Macgregor – Hatalmas offenzíva”, YouTube;, 11:20 perc)

sheepwalk

Azért írtam le MacGregort, mert nagyon sok ember felfogását összegyűjtöttük, akik észrevételezték a dolgokat. Kifejezi azt a gyűlöletet, amelyet a globalista milliárdosok a keresztények és a hazafiak iránt táplálnak, és mindketten akadálynak tekintik a határok nélküli egyvilágkormány elérését.MacGregor Oroszországgal kapcsolatban tárgyalja ezt a jelenséget, amelyet Soros „az utolsó nacionalista államnak tekint, amely az ortodox keresztény kultúra alapjain nyugszik, középpontjában az orosz identitás áll”. De ugyanezt a szabályt lehetne alkalmazni a január 6-i tüntetőkre is, nem? Nem ez az igazi oka annak, hogy a tüntetőket összeszedték és a washingtoni gulágba dobták? Hiszen mindenki tudja, hogy nem volt „felkelés”, és nem voltak „fehér felsőbbrendűek”. A tüntetőket bezárták, mert nacionalisták (hazafiak), akik a globalisták természetes ellenségei. A MacGregor-idézet feketén-fehéren fogalmazza meg. Az elitek nem hiszik el, hogy propagandával meg lehet győzni a nacionalistákat.Ki kell irtani őket bebörtönzéssel vagy ami még rosszabb. Nem ez a január 6-i üzenet?

Január 6-ának másik mögöttes üzenete az, hogy a hétköznapi emberek többé nem kérdőjelezhetik meg a hatalmon lévő tekintélyt. Ismétlem, az Egyesült Államokban a politikai legitimitást mindig is a választások határozták meg. Amit január 6-a jelezte, az, hogy a legitimáció már nem számít. Ami számít, az a hatalom, és az a személy, aki letartóztathat, mert megkérdőjelezi a hatalmat, rendelkezik minden hatalommal, amire szüksége van . Nézze meg ezt a részletet Kurt Nimmo politikai elemző Substack-bejegyzéséből:

„Klaus Schwab, a háborús bűnös Henry Kissinger tanítványa a hataloméhes és nárcisztikus szociopaták mentorája. A WEF „Great Reset” célja, hogy a világot egy elszegényedett társadalmi koncentrációs táborlá változtassa, ahol a nyomorgó jobbágyok „semmivel sem rendelkeznek”, és ez – igazi orwelli módra – felszabadítja őket…

Felhívom az embereket, hogy vizsgálják meg a WEF globális újratervezési kezdeményezését. A Hollandiában működő Transznacionális Intézet szerint ez a „kezdeményezés” azt javasolja

átmenet a kormányközi döntéshozatalról a többszereplős kormányzás rendszerére. Más szóval, lopakodva marginalizálják azt az elismert modellt, hogy egy kormányokban szavazunk, akik aztán megalkották a szerződéseket, ami alapján a csoport választott képviselőink ratifikálják a modellel, ami miatt az „érdekelt felek” önválasztja hoz döntéseket a nevünkben. (Kiemelés tőlem.)

Más szóval, a nagy transznacionális vállalati „érdekelt felek” döntik el, hol élsz, mit eszel (rovarok és gaz), hogyan szaporodsz (vagy nem szaporodnak; a gyerekek szén-dioxid-kibocsátást termelnek), és mit „bérelhetsz” tőlük. vagy nem engedik bérbe adni, ha egy nem választott globalista „gazdasági” kartell miatt panaszkodsz, amely az emberiséget jobbágyságba, világméretű szegénységbe és elnéptelenedésbe kergeti.” („A WEF Amerika középosztályának megsemmisítésére szólít fel”, Kurt Nimmo a geopolitikáról)

Nimmo azt állítja, hogy ezek a milliárdos elit olyan erősek, hogy nyíltan kijelenthetik, hogy „áttérnek a kormányközi döntéshozatalról” (azaz – képviseleti kormányzásról) a „többszereplős kormányzás” rendszerére. ” Ha nem tévedek, ez egy eléggé határozott nyilatkozata a nemzetek feletti kormányzat új formájának, csak a milliárdos érdekelt felek szavazhatnak arról, hogy milyen politikát hajtanak végre. De nem így működnek már a dolgok? Bármilyen témában az ESG-től a digitális valutákon át az oltási útlevelekig, az AI-ig, a haszonszerzési kutatásokig, a 15 perces városokig, a transzhumanizmusig, az Oroszországgal való háborúig; a döntéseket egy maroknyi ember hozza meg, akikről minden keveset tudunk, és akiket soha nem szavaztak meg.

worldeconomicforum

És ez visszavezet minket eredeti kérdésünkhöz: Hány ilyen furcsa eseményt (az elmúlt években) varázsoltak elő és hajtottak végre a mély állam ügynökei az elitista napirend előmozdítása érdekében?

Ez lehetetlen kérdésnek, mivel nehéz találni e drámaian eltérő események között. Például mi a kapcsolat a Drag Queen Gyermekóra és mondjuk egy oklahomai élelmiszer-feldolgozó üzem felgyújtása között? Vagy a gender-problémák könyörtelen politikai kizsákmányolása és a január 6-i nyilvános kirakatperek? Ha lenne kapcsolat, látnánk, nem?

Nem igazán, mert lehet, hogy a linknek nincs köze magához az incidenshez, hanem az azt tapasztaló emberekre gyakorolt ​​​​hatáshoz. Más szóval, ezek az események mind félelmet, bizonytalanságot, szorongást, elidegenedést, sőt rettegést kelthetnek. Indítottak már ilyen destabilizáló műveleteket a titkosszolgálatok?

Sőt, sokszor megtették. Íme egy részlet egy cikkből, amely segít megérteni, hogy hova tartok ezzel. A Kerecsensólyom egyik darabjából való, amelynek címe Operation Gladio: NATO Secret War for International Fasism.” Nézze meg, észlel-e hasonlóságot azzal, ahogy a dolgok Amerikában az elmúlt néhány évben kibontakoztak:

Yves Guerin-Serac: a Black Ops nagymestere a Gladio hadművelet mögött… megírta az alapvető kiképzési és propaganda-kézikönyveket, amiért a Gladio csatarendjeként lehet leírni.”…

Guerin-Serac háborús hős, ügynök-provokátor, bérgyilkos, bombázó, hírszerző ügynök, messiási katolikus és a Gladio hadművelet sikeréhez elengedhetetlen „feszültségstratégia” szellemi nagymestere volt . Guerin-Serac közzétette az Aginter Pressen keresztül a Gladio kézikönyvét, amely magában foglalja a Politikai tevékenységünket, amit találóan Gladio első parancsolatának nevezhetünk:

„Meggyőződésünk, hogy a politikai tevékenység első szakaszának meg kell teremtenie azokat a feltételeket, amelyek elősegítik a káosz beépülését a rezsim összes struktúrájában… Véleményünk szerint az első lépés, amit meg kell tennünk, az a demokratikus állam szerkezetének lerombolása. kommunista és szjetbarát tevékenységek fedezete … vannak olyanok is, akik beszivárogtak ezekbe a csoportokba.”

Guerin-Serac folytatja:

„A terrorizmus két formája idézhet elő ilyen helyzetet [az állam összeomlása]: a vakterrorizmus (a nagyszámú áldozatot okozó mészárlás válogatás nélkül történő elkövetése) és a szelektív terrorizmus (a kiválasztott személyek kiiktatása)…

Az államnak ezt a pusztítását „kommunista tevékenységek” leple alatt kell végrehajtani. Ezt követően be kell avatkoznunk a katonaság, a joghatalom és az egyház szívébe, hogy befolyásoljuk a közvéleményt, megoldást javasoljunk, és vissza kell mutatni a jelenlegi jogi apparátus gyengeségét. A közvéleményt kell polarizálni, hogy mi legyen az egyetlen eszköz, amely képes megmenteni a nemzetet.”

Az anarchikus véletlenszerű erőszak volt a megoldás egy ilyen instabilitási állapot előidézése rendszer, téve egy teljesen új, egy globális autoriter rendet. Yves Guerin-Serac, aki nyílt fasiszta volt, nem az első, aki olyan hamis zászlós taktikát alkalmaz, amelyet a kommunistákat hibáztattak, és amivel az állam szigorúbb rendőri és katonai ellenőrzését igazolták… („Gladio hadművelet: NATO titkos háborúja a nemzetközi fasizmusért”,

Ismételje meg: a politikai tevékenység első szakasza a káosz megteremtését elősegítő feltételek megteremtése kell, hogy legyen a rezsim összes struktúrájában… Ezt az államrombolást a (kommunista) tevékenységek leple alatt kell végrehajtani…. A közvéleményt kell polarizálni, hogy mi legyen az egyetlen eszköz, amely képes megmenteni a nemzetet.”

Más szóval, a művelet célja az összes társadalmi kapcsolat és interakció teljes megzavarása, a bizonytalanság, a polarizáció és a terror érzésének ápolása, egy olyan csoport megtalálása, amely bűnbakká válhat a széles körű társadalmi összeomlásért, majd bemutatni magát (eliteket) mint a legjobb választást. a rend helyreállításához.

climatechangemw
hararimw

Ez történik?

Nagyon is lehetséges. Mindez egy Nagy Stratégia része lehet, amelynek célja a „lap törlése” annak érdekében, hogy „eltérjünk a kormányközi döntéshozataltól” a „többszereplős kormányzás” rendszerére.

Ez megmagyarázhatja, hogy miért történt ilyen ádáz és tartós támadás történelmünk, kultúránk, hagyományaink, vallási meggyőződésünk, emlékműveink, hőseink és alapítóink ellen. Idealizmusunkat a szégyen, a megaláztatást és a bűntudat érzésével akarják felváltani. El akarják törölni a múltat, a kollektív értékeinket, az örökségünket, a személyes szabadságot iránti elkötelezettségünket és magát Amerika eszméjét. Mindent a földdel akarnak rombolni, és elölről kezdeni. Ez az alapvető játéktervük.

Az állam pusztítása olyan véletlenszerűnek tűnő események leple mögött zajlik, amelyek káoszt terjesztenek, fokozzák a politikai megosztottságot, fokozzák a nyilvános káoszokat, és megszabadítják az utat a kormány erőszakos átalakítása előtt.

Addig nem építhetnek új világrendet, amíg a régit meg nem semmisítik.

eliteintersections

Forrás:unz.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Sajnos rettentően magyartalan, néha magyarul szinte értelmezhetetlen a cikk szövege. A boncolgatott téma megérdemelne egy szabatos, pontos, korrekt fordítást! Ezt a szöveget viszont egyszerűen méltatlannak érzem ehhez az honlaphoz, de főként az Alapítványhoz, ill. annak általam igen tisztelt képviselőihez.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek