2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Anarchia recept: Fűszerezd LMBTQ propagandával!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
anarchia 720x675

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Júliusban a Pohoda elnevezésű fesztiválon, mely Szlovákiában a legnagyobb könnyűzenei rendezvény, fiatal fesztiválozók űzték ki gyóntatófülkéjéből Hal’ko Atyát, írja a vasarnap.hu

Fesztiválozók űzték ki Hal’ko atyát a gyóntatófülkéjéből és LMBTQ zászlóval fedték el Krisztus keresztjét – mindezt a szlovákiai Trencsénen.

Hihetetlen események zajlottak le Szlovákia legnagyobb könnyűzenei fesztiválján a Pohoda-n. A trencséni reptéren megtartott fesztiválon a Római Katolikus Egyház is képviseltette magát. Egy szerény gyóntatófülkét is elhelyeztek, hogy a vasárnapi szentmise előtt gyónásban is részesülhessenek a hívő fiatalok.

Jozef Hal’ko a Pozsonyi Főegyházmegye segédpüspöke, a Comenius Egyetem egyháztörténeti professzora évek óta részt vesz az ifjúság körében igen népszerű könnyűzenei fesztiválon. Idén azonban a fesztiválozók olyat tettek, amelyre korábban nem volt példa.

Hal’ko atyát kiűzték a gyóntatófülkéjéből és az ott függő keresztet LMBTQ zászlóval takarták le. (Forrás:vasarnap.hu)

Az idén Stephanus- díjjal is kitüntetett Jozef Hal’ko a Pozsonyi Főegyházmegye római katolikus segédpüspöke, a Pozsonyi Comenius Egyetem Római Katolikus Cirill és Metód hittudományi karának egyháztörténelem tanárát tehát kiűzték a szerény fülkéjéből.

Fenti „akciójukra” a fesztiválozók úgy tűnik nagyon büszkék lehettek, ahogy az arról készült a Diera do sveta hivatalos Facebook oldalán látható képek is árulkodnak.

Miként lehetséges az, hogy napjainkban egy a szerény gyóntatófülkében tartózkodó papot néhány fiatal, minden következmény nélkül nyilvánosan zaklathat, kiűzhet?

Hogy fordulhat elő az, hogy az általuk használt szivárványos szimbólummal le mernek takarni egy olyan Szent jelképet, mely előtt emberek milliói imádkoznak 2000 éve?

Miért diszkriminálhat jogosan a kisebbség? Az a kisebbség, akinek a lobogtatott szimbóluma nem jelent mást, mint hogy saját identitását nem tudja elfogadni. Annak a kisebbségnek a tagjai, akik a „nagy LMBTQ tervet” hirdető és oktatók szószedete szerint „szexuális kisebbség” definíció alá esnek. (Forrás: LMBT érzékenyítő képzés oktatási kézikönyv; 2010)

Ugyan ez a „oktatói kézikönyv” a heteroszexualitást ideológiának nevezi. Olyan ideológiának, mely alacsonyabbrendűként kezeli a nem heteroszexuális embereket, és egyenesen egyenlővé teszi a rasszizmussal!

Mi történt tehát a fesztiválon? A saját identitásukat elfogadni képtelen szexuális kisebbség (fénykép alapján fiatalkorú) tagjai üldözhettek el egy papot és alázhattak meg, egy emberi történelmet felölelő 2000 éves kultúra Szent jelképét.

Miért tehetik meg következmények nélkül szabadon? Mert ők a szexuális kisebbség, akit diszkrimináció és elnyomás ér?

A válasz nem!

Azért tehetik meg, mert olyan világban élünk, amiben az egyszerű halandó ember számára láthatatlan mozgató háttérerők, pontosan és szándékosan több joggal kívánják felruházni a kisebbséget a többséggel szemben. Tervük része ez. Erkölcsi és etikai gátakat ledöntve, fogalmak újra alkotása mellett villámgyorsan elérik a vágyott anarchiát.

A rendezettség teljes hiányát elérve, viszonyítási pontok ledöntésével teljes zűrzavarban és káoszban aztán nem működhet semmilyen ésszerű rendszer.

Például egy olyan ésszerű rendszer, melyben a sátáni zsenialitással megtévesztett fiatalok egyszer csak azzal szembesülnek, hogy testüket megcsonkítva, hormonkezelve, fiatal nők és férfiak sokaságát tették meddővé.

Mikor aztán rádöbbennek, hogy egy agresszív életellenes népességszabályozási diktatúra áldozatai, már nem kiálthatnak az ellen, hiszen mindezt ők maguk akarták!??

Dr. Szabó Krisztina

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Ha az állam, a kormány nem lép fel a többséget megalázó, megfélemlítő kisebbséggel szemben, akkor ez történik!. Hol a KORMÁNY? HOL a TÖRVÉNY??? Ezek szerint a nemi identitás-zavarosoknak mindent szabad??? Ki védi akkor meg a NORMÁLIS TÖBBSÉGET???????????

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához