2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az AfD politikusai megvitatták a több millió ember kiutasításának “főtervét”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
nemet afd 919590459

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇩🇪🌐🇪🇺Befolyásos AfD-politikusok egy összeesküvői találkozón állítólag egy rasszista tervet tárgyaltak jobboldali szélsőségesekkel: migrációs hátterű emberek millióit kellene kitoloncolni Németországból.‼️

A november végén, egy potsdami szállodában tartott megbeszélésen az AfD befolyásos politikusai állítólag más jobboldali szélsőségesekkel és a szélsőjobboldal képviselőivel együtt megvitatták, hogyan tudnának kitoloncolni vagy kikényszeríteni migrációs hátterű embereket. tömegesen Németországból. Még ha német állampolgárok is.

Úgy tűnik, a találkozóra csak levélben küldték el a meghívókat, hogy ne maradjanak digitális nyomok. A kutatás szerint Roland Hartwig is jelen volt. Hosszú ideig volt az AfD Alkotmányvédelmi Munkacsoportjának vezetője, a Bundestag tagja volt a pártnak, jelenleg pedig Alice Weidel AfD-vezér személyes tanácsadója.

Jelen voltak a szélsőjobboldali “Identitarian Movement” (IB) aktivistái is: Mario Müller, a büntetett előéletű erőszakos neonáci, aki jelenleg az AfD parlamenti képviselőjének, Jan Wenzel Schmidtnek dolgozik, Martin Sellner is jelen volt.

A tervet nem kritizálták – írja a Correctiv. Éppen ellenkezőleg, a Weidel előadója, Hartwig a találkozón a kutatás szerint bevallotta, hogy “jelenleg Sellner egy könyvét olvassa nagy örömmel”.

A Correctiv szerint a csoport még azt is megvitatta, hogy egy ilyen koncepciót miként lehetne a gyakorlatba átültetni, ha az AfD hatalomra kerülne.

Sellner állítólag egy észak-afrikai “mintaállamról” beszélt, ahová akár kétmillió embert is “költözhetnének”. Akik támogatják a menekülteket ebben az országban, azok is odamehetnének.

Robert Habeck, Németország gazdasági minisztere és zöld politikus úgy véli, hogy lehetséges a feltörekvő AfD ellenzéki párt betiltására irányuló eljárás: „Bizonyítékokat kell gyűjteni”.

A Zöld Pártban való karrierje előtt Robert Habeck gyermekmesekönyvek szerzője volt.

Forrás: www.spiegel.de

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához