2024.június 25.
Vilmos, Viola, Vilma

“Az átnevelő táborokat juttatja eszünkbe” – harsogja RFK Jr. Hillary Clinton felhívását Trump támogatóinak “formális átprogramozására”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
robert kennedy jr. rfk jr 600x400

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

RFK Jr. Hillary Clintont támadja [Hillary Clinton] Trump támogatóinak formális átprogramozására irányuló, nyugtalanító felhívása miatt. Az aljas demokrata gondolatvezér pénteken a CNN-en ismét kikelt magából.

A The Gateway Pundit pénteken tudósított  Hillary Clintonról és annak Trump támogatóival kapcsolatos elmebeteg nézeteiről.

Az örökké keserű Hillary Clinton egy újabb durva megnyilvánulása.

Hillary Clinton ezen a héten Christiane Amanpour-nak nyilatkozott. A bukott 2016-os elnökjelölt azt mondta Amanpour-nak, hogy Trump támogatóinak bizonyos fajta “formális átprogramozásra” van szükségük.

Hillary még „átnevelést” is javasolt Trump támogatói számára.

Szombaton ifjabb RFK Hillary-t szidta, és azt mondta, hogy megjegyzései arra emlékeztetik őt, amit a kommunista rezsimek tettek népükkel. A párthívek közti megosztottság növekedésével kapcsolatban azt mondta, ők nem csupán véleményekben megnyilvánuló különbséget látnak, ehelyett “mentálisan és erkölcsileg betegnek” nyilvánítják őket.

RFK azzal folytatta, hogy ha egyszer elhiszed ezeket a dolgokat, bármilyen szélsőségre képes lehetsz, hogy legyőzd az ellenfeledet. Azt is mondta, hogy “ez ellentétes a demokrácia szellemével. A demokrácia megköveteli a tág értelemben vett polgári elfogadást. A demokrácia a ’nép uralma’. De ha mi egymás torkának esünk, az nem “a nép”. “

Forrás:thegatewaypundit.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek