2024.május 21.
Konstantin, András

Az EU az adófizetők pénzét „rúzsleckékre és csipkés férfi fehérneműre” szórja

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
731999 cardiff pride

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Kiderült mennyit költött az EU drag-showkra…

Az Európai Unió közel 1 millió eurót költött drag queen show-k és más „sokszínűségi projektek” finanszírozására amelyek célja a hagyományos nemi szerepek „elmosása” volt – tudta meg a The Telegraph. Az adófizetők 892 050 euróval támogatták a programokat, amelyek

mérgező maszkulinitás” problémáinak kezelését és LMBT-barát iskolák létrehozását ígérték a kontinensen.

A kiadásokkal kapcsolatos leleplezés azzal vádolta Brüsszelt, hogy „pokolian elszántan törekszik a woke-agenda megvalósításáért”.

Az egyik „Drag it Up” elnevezésű workshop azt tűzte ki célul, hogy a fiatal férfiaknak segítenek megtanítani a „sminkelés, a parókák, a magas sarkúban való járás és más, a hagyományos nemi szerepek elmosásának és eltúlzásának módszereit”.

A több mint 7000 követővel rendelkező, berlini székhelyű Queen of Virginity, avagy A szűzesség királynője nevű drag-előadás 21 700 eurót nyert az EU-tól a foglalkozások megrendezésére. Az Instagram-fiókján közzétett videókon a résztvevők táncmozdulatokat tanultak, színészet órákon vettek részt és megtanították őket arra, hogy „dívákká” váljanak.

Egy másik egyéves ifjúsági csereprogramban a szervező önkéntesek segítségével drag-show-kat rendeztek, valamint figyelemfelhívó műsorokat készítettek

az azonos neműek házasságára, az örökbefogadásra és a szexuális úton terjedő betegségekre vonatkozóan.

„A résztvevők jobban megismerik az LMBT+ kérdéseket, toleránsabbak lesznek az LMBT+ emberek iránt, jobban tisztában lesznek saját szerepükkel az LMBT+ toleranciában, biztosabbak és magabiztosabbak lesznek a saját nemükben vagy szexualitásukban, kevésbé lesznek szorongóak, és egészségesebbnek érzik majd magukat” – mondta el a szervező TransYouth.

A Queer History Matters 20 „fiatal queer embert” hívott meg Berlinbe, hogy részt vegyenek egy drag-showban, hogy „beszélgetéseken, színházakon, testgyakorlatokon és empátiagyakorlatokon megismerjék és megtapasztalhassák” a queer létet.

Nicolaus Fest, német európai parlamenti képviselő elmondta:

Azzal, hogy az adófizetők pénzét rúzsleckékre és csipkés fehérneműkre pazaroljuk férfiak számára, az EU azt mutatja, hogy mindenáron a woke ideológiát akarja követni”.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek