2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az Európai Bizottság Taylor Swiftet szeretné felhasználni a “demokrácia” előmozdítására a jövőbeli európai parlamenti választásokon! Felkészül Azahriah?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
1920x1080 cmsv2 79d4b823 1558 5d63 98e0 7c28c066d624 8174284

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇪🇺Az utolsó pillanatban elkeseredettnek tűnő fellebbezésben Margaritis Schinas, az Európai Bizottság alelnöke támogatta azt az elképzelést, hogy Taylor Swift popsztárt besorozzák, hogy felhívják a figyelmet a közelgő választásokra.‼️

A jóváhagyás annak a figyelmeztetésnek a közepette született, hogy a parlament komoly kormányzási kihívásokkal nézhet szembe.

Az igazság az, hogy az EU bonyolult választások előtt áll. A szélsőjobboldali pártok támogatottságának megugrását gyakran a migrációval kapcsolatos aggodalmaknak tulajdonítják, és a kulturális háborúk mára szilárdan beépültek a mainstream diskurzusba.

Míg Brüsszel állítólag fontolgatja más európai szupersztárok, köztük Rosalía, Måneskin, Dua Lipa és Stromae mozgósítását is, hogy segítsenek idén eljuttatni a szavazókat az urnákhoz, a kérdés sokkal nagyobbnak tűnik, mint valami, amit a nép felhívásával könnyen meg lehet oldani.

Taylor Swift valószínűleg nem tud megoldást nyújtani, és mivel a választások előtti ablak bezárul, az európai jobbközépnek sürgősen vállalnia kell identitásának újrafelfedezésének kihívásokkal teli folyamatát.

Forrás:🔗 euronews.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához