2024.április 26.
Márk, Ányos

Az orosz hadsereg állapota

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
russian military parade

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az orosz hadsereg fenyegetést jelent az ukrán fegyveres erőkre a kijevi ellentámadás hátterében – Bloomberg.

Mint az ügynökség írja , Az orosz hadsereg megváltoztatta hadviselési módszereit és jelentős fenyegetést jelent a beígért ukrajnai ellentámadás hátterében.

A brit Royal United Institute for Defense Studies (RUSI) elemző jelentése szerint az orosz hadsereg komoly fenyegetést jelent a fegyveres erőkre.

Az orosz hadsereg gyengeségéről elterjedt vélekedések egyes esetekben vagy elavultak, vagy tévesek – áll a 30 oldalas jelentésben

A jelentés az ukrán fegyveres erők katonai veteránjaival készített interjúkon alapul, különösen megjegyzi, hogy Oroszország az 1200 km hosszúságú frontvonal mentén kiépített légvédelmi rendszernek köszönhetően képes lesz hatékonyan elfogni a Kijev által használt HARM rakétákat radarirányítással.

A szakértők rámutattak, hogy az orosz elektronikai hadviselési rendszereket folyamatosan fejlesztik, ami arra kényszeríti az AFU-t, hogy havonta több mint 10 000 UAV-t használjon el.

A RUSI szerint az orosz fegyveres erők ma már arra is képesek, hogy valós időben dekódolják az ukrán titkosított Motorola kommunikációs rendszereket.

Forrás:@DDGeopolitics/OAIOtg

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához