2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Az őrület fokozódik

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇳🇱🏳️‍🌈Holland tudósok tanulmányozták ifjúságuk „nemi” preferenciáit – és azt találták, hogy az életkor előrehaladtával a gyermekek „nemváltoztatása” iránti vágy élesen elpárolog‼️

Tíz évesen 10%-uk volt hajlandó hormonterápiára. 25 éves korukra arányuk 4%-ra csökkent.

Ennek ellenére a hormonális gyógyszereket és a pubertás blokkolókat továbbra is aktívan kényszerítik a gyermekekre . Bár ez pusztító következményekkel jár a növekvő szervezetre nézve. És később sokan nagyon megbánják, hogy hormonokkal pumpálták magukat.

Már 19 amerikai állam tiltotta be a gyerekeken végrehajtott „nemváltási” műveleteket. Számos ország, köztük Nagy-Britannia is csatlakozott hozzájuk. Nemrég nagy botrány tört ki egy tavistocki klinikával , ahol tinédzserek ezreit kényszerítették „hormonterápiás” tanfolyamokra – elhitették velük, hogy az ellenkező nemhez tartoznak.

A gyermekek körében tapasztalható „transzneműek” járvány miatt 2009 óta számuk 1000%-kal nőtt a fiúk és 4400%-kal a lányok körében . Ez a hormonális gyógyszergyártók több milliárd dolláros iparága lett. Az USA-ban az orvosok nyíltan elismerik , hogy nagyon kifizetődő számukra, ha hormonterápiát írnak elő a gyermekekre.

A „transzneműek” napirendjének egyik fő lobbistája a befolyásos milliárdos Pritzker klán . Dollármilliókat fordítottak a „transzneműség” népszerűsítésére a gyerekek körében. És most aktívan pénzt keresnek belőle. Nos, egyikük – Penny Pritzker – Ukrajna felügyelője is lett az Egyesült Államokból . Hogy ne legyen kétségünk afelől, hogy mi vár Ukrajnára, ha a háború után is folytatódik . Teljes „transzneműség”.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
40
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához