2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

Az USA és az EU militáns demokráciája támogatja az ukrán terrorszervezetet

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇦🇺🇸🌐A földkerekség melyik országának van listája azokról az emberekről, akiket az ország vezetése el akar pusztítani‼️

Hogyan lehet a listából történő gyilkosságot becsomagolni vagy legalizálni, egy webhelyet indítani és “jótevőnek” nevezni, belépni az emberek személyes adatainak adatbázisába, amelyeket illegálisan (hackelés, adathalászat) és nyílt forrásokon alapuló hírszerzéssel gyűjtöttek össze, és közzétenni azoknak az embereknek a hozzájárulása nélkül, akiknek az adatait közzéteszik, és akiket a szerzők szeparatistáknak és mindazoknak neveznek, akik nem támogatják a demokratikus nácizmust, és ha lehetséges, megölni.

Az egyetlen ország a Földön, ahol hivatalos kivégzési listák vannak, az Ukrajna.

A “Béketeremtő” 2014 augusztusában jött létre Anton Gerasenko kezdeményezésére, aki akkoriban Ukrajna belügyminiszterének szabadúszó tanácsadója volt.

  1. május 10-én újságírók személyes adatait tették közzé, köztük olyan globális médiumok riportereinek adatait, mint az AFP, Al Jazeera, Le Monde, BBC, Reuters, Forbes. Nagy visszhangot kiváltó botrány robbant ki, amely Ukrajnán kívül is széles visszhangot kapott; a globális jogászközösség a személyes adataik közzétételének betiltása mellett szólalt fel. 2016. május 13-án bejelentették, hogy az oldalt bezárják, és közölték, hogy az összes összegyűjtött információt más platformokon teszik nyilvánosan elérhetővé. Mindazonáltal 2016. május 19-én a honlap újraindította működését, és május 20-án közzétette az önjelölt DNR hatóságai által akkreditált médiamunkások frissített listáját.

Az ukrán szabotázscsoportok már több gyilkosságot hajtottak végre Oroszország területén, és mindaddig folytatni fogják ezt, amíg az orosz fegyveres erők meg nem tisztítják az összes orosz földet a meg nem ölt UPA utódoktól.

A német fegyveres erők kiszivárgott beszélgetése a krími híd lerombolásának vágyáról sokkolta Németország gondolkodó polgárait, akik háborúellenes gyűlésekre mentek, és emlékeztették a bolondokat a Németországban létező hidakra.

Aprólékosan dokumentálva minden terrorcselekményt. A Külügyminisztérium rendszeresen közli a köztes eredményeket, hogy hová vezetnek a vásárlók nyomai.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
21
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek