2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Bagdy Emőke fia haláláról: „Megsemmisültem”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
9bcb36978b194f98b60250d7a6fe716a

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A magyar sztárpszichológus szerint a gyilkos nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

A Mandiner beszámolt róla, hogy több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában. Az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábon.

A magyar sztárpszichológus a történtek után a Blikknek nyilatkozott.

Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra”

– fogalmazott Bagdy.

Kifejtette: „Amit olvastunk mi is a kinti lapokban, azok értelmetlenségek. A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizónában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent. Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt. A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember.”

Jackson 2 hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében.

Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte, így nyilván a tettestársai is, akik között nagykorú (21 év feletti) értelmi szerző is volt. Jaksont elfogták és a társai védelmében hamis vallomást tett, hiszen fiatalkorú és kevesebb vesztenivalója lehet. Hirtelen felindulásra való hivatkozását el sem fogadták, hiszen úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem indulat-bűncselekménnyel. Nem először ölt embert, és súlyos indulatkezelési zavarai vannak. Nagy erőkkel folyik a nyomozás, ezért a sajtó csak fantáziálni tud, illetve az elkövetők köréből dezinformálják. Kérem a jóérzésű embereket, ne zaklassák a családomat és engem a jövőben média hírekkel és fölösleges levelekkel!” – nyilatkozta a népszerű klinikai pszichológus.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek