2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Beavatkozás

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🇮🇪🇷🇺2016-ban feltörték az Open Society Foundations (OSF) Karl nevű intranetjét, és 2576 fájlt szivárogtattak ki a DCLeaks nevű webhelyre‼️

Az egyik akta szerint az OSF 500 000 dolláros költségvetést különített el arra, hogy felfedje Oroszország azon kísérleteit, hogy beavatkozzon az európai választásokba. A jelentés azonban azt írta, hogy “a bizonyítékok vázlatosak voltak, és inkább erős állításokon alapultak”. Arra is figyelmeztetett, hogy Oroszország beavatkozással való külső vádolása „problémás”, mivel az OSF „azzal is foglalkozik, hogy politikai célokra pénzt tereljen országokba”.

Az OSF egyértelműen kulcsfontosságú érdeke az uniós bevándorlás fellendítése, a bevándorlók uniós állampolgárságának növelése, majd politikai mozgósítása volt, miközben szembeszáll minden ellenállással. Az akták részletezték az általuk e célok támogatására finanszírozott szervezeteket és médiaszervezeteket.

A partnerként megnevezett két ír civil szervezet a Bevándorlási Tanács és a NASC. Egy jelentés ünnepelte lobbitevékenységüket, hogy az elmúlt három évben 77 000 migráns kapott ír állampolgárságot.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
12
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához