2024.április 19.
Emma, Malvin, Zseraldina

Mostantól életfogytiglani börtön és szibériai kényszermunka vár a pedofilokra Oroszországban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
pedofil

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az orosz parlament (Duma) kedden fogadta el a hatályban lévő pedofilellenes törvény szigorítását.

A jelenleginél súlyosabb büntetést, életfogytiglani börtönt szabnak ki azokra a pedofilokra Oroszországban, akik az elítélésük után ismét gyerekeket zaklatnak – közölte az RT internetes oldala.

A törvénymódosítás arról is rendelkezik, hogy a visszaeső bűnelkövetőket az Északi-sarkvidékre vagy Szibériába küldhetik kényszermunkára. A Duma elnöke, Vjacseszlav Volodin ennek kapcsán az orosz médiában azt mondta,

bányákban fogjuk dolgoztatni a pedofilokat. Ez sokkal keményebb, mint a halálbüntetés.

A politikus hozzátette, az életfogytiglani börtönbüntetés igazságos intézkedés az elfajzottak elszigetelésére.

Nem lehet őket embernek nevezni, bár emberi formában vannak. Reméljük, hogy ez az intézkedés megvédi a gyerekeket, a családokat és az egész társadalmat azoktól, akik helyrehozhatatlan károkat okoznak”

– húzta alá Volodin.

A javaslatot egy, az országot sokkoló eset miatt dolgozták ki: egy ötéves kislányt két férfi elrabolt, megerőszakolt, majd meggyilkolt. Az elkövetők egyikéről utóbb derült ki, hogy egy hasonló ügyben már elítélték korábban.

 

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Pixabay

 

 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Újjong a lelkem, a pedofilellenes törvény oroszországi szigorításának híre olvasása során. Ezt a törvényt egységessé kellene tenni az egész világon. Megszűnne az Epstein- Maxwell féle gyermekbántalmazási maffia. Megmondom őszintén világviszonylatban, /bár az utóbbi évek során mintha elindult volna ezeknek a sátáni hálózatoknak a felgöngyölítése hmm…. talán a Kaleta mocsok is ennek a pozitív megmozdulásnak a hozadéka?… a német hálózat is , ahol a legfiatalabb áldozat 3 hónapos volt jól olvasod, igen, nem írtam el három hónapos hozzátéve, az elkövető a saját gyermeke ellen követte el ezt a borzalmat, egyszerűen robbannak az indulatok, 130 ezer pedofilfotót és 12 ezer videót találtak?/ ez a borzalmas jelenség annyira el van bagatellizálva, hogy egyes haladár deviánsok , már új nevet is adtak ennek a gyomorforgató tettnek, jelesül: „kiskorúakhoz vonzódó személyek” (Minor Attracted Persons) alapján MAP-re rövidítettek, eszméiket a közösségi hálókon terjesztik, sajnáltatják magukat. Egyszerűen észbontó! Kormányunknak is el kellene gondolkodni a pedofilellenes törvény szankcionálásanak súlyosbítása terén. Túlon túl empatikusnak tartom a jelenlegi szabályozást. Ezek a büdös életben nem változnak meg, soha nem lenne szabad kiengedni őket a társadalomba. Megelőzvén ezzel az újabb gyermeknyomorítási tevékenységüket. Húzzunk egy olyan brutális határt, ami a tettükkel egyenértékű.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek