2024.június 20.
Rafael, Dina

Európa a halálos ellenségeit ünnepli

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
86d7107178684bbdb877f4f15df1dea4

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

KÉT MAGYARORSZÁG – A következő lépésben fegyverraktárakat, laktanyákat foglalhatnak el a terroristák

Kétségtelenül megérkeztünk, ez már az új Euró­pa. Az új és sokszínű Európa, amelyet a fősodratú balliberalizmus meg az alákéredzkedett, árulóvá lett CDU-szerűségek évtizedek óta építgetnek. A nyitott, „szabad”, multikulturális, szivárványosan elfogadó Európa, a létező világok legjobbika. Ahol a mindennapok része, hogy gyermekedet az óvodában kirúzsozott bácsik és szakállas nénik az ölükbe ültetik, és a ferdehajlamúság meg a nemátalakítás szépségeiről mesélnek neki. Ahol mindennapos, hogy papírok nélkül érkező, írni-olvasni nem tudó, katonakorú férfiakat milliószámra vízitaxiztatnak a kontinensre, s az ez ellen fölszólaló 87 éves német nénit nyolc hónap letöltendőre ítélik. S ahol 

immár a helyi folklórhoz tartozik, hogy dühöngő elmebetegek Kalasnyikovval köröznek a városban, és szitává lövik, aki nekik nem tetszik. Ahogyan történt az a minap az Euró­pai Unió éteri központjában, Brüsszelben, ahol egy 45 éves tunéziai illegális bevándorló, bizonyos Abdesszamad Lasszúd két svéd futballszurkolót agyonlőtt, majd órákon át szabadlábon kóricált, mire végül nagy nehezen kiiktatták.

Persze tudjuk, ez is csupán egy egyedi, elszigetelt eset volt, miként a korábbi sok ezer gyilkosság, nemi erőszak, rablás, fosztogatás, robbantás, amit Abdesszamad Lasszúd hitsorsosai elkövettek az utóbbi években, s amelyekről a sajtó rendszerint egy büdös sort sem ír.

A bűnnek nincs színe, kivéve, ha olykor fehér az elkövető. Fölteszem, a mostani „balesetet” is megmagyarázzák majd nekünk az esedékes földesandrások, a sorvezetőt tán már meg is küldték nekik Brüsszel-Washingtonból. Ezek szerint teljesen nyilvánvaló, hogy Abdesszamad Lasszúdnak nehéz gyermekkora volt, trau­matizálta őt, hogy a nagyapját gyarmatosították, továbbá nem biztosítottak neki halal ételt Lampedusán. Esetleg nem enyhén behűtve szervírozták neki a ­68-as Chateau Le Blanc-t. Ki ne kezdene ámokfutásba, ha ilyen méltánytalanságok érik?

Figyelemre méltó, hogy a sajnálatos események után a belga rendőrség sietve arra intette a svéd fociszurkolókat, ne nagyon mutogassák országuk zászlaját, rejtsék el svéd mezei­ket, lehetőleg a föld alá. Sőt (bár ezt így nem mondták ki), a legelegánsabb az lenne a részükről, ha egyenesen beugranának a legközelebbi szennyvízelvezetőbe, tudniillik a felszínen túl sok a potenciális Abdesszamad Lasszúd, nem bírnak mindegyikük mellé rendőrt állítani, azt az egyet is alig bírták kiiktatni.
Ahogy azt a menetrendszerűen – de persze tök véletlenül – bekövetkező terrormerényleteknél megszokhattuk, 

Abdesszamad Lasszúd is a hatóságok látókörében volt. 2019 novemberében nyújtott be menedékkérelmet, amelyet 2020 októberében elutasítottak. Vagyis három esztendeje törvénytelenül élt Belgiumban. Sőt: zavartalanul ide-oda utazgatott Belgium és Olaszország között. Továbbá mindenféle bűncselekmények miatt (úgymint: emberkereskedelem, állambiztonság aláásása és a már említett illegális tartózkodás) elvileg kereste az urat a rendőrség, ám gyakorlatilag mégsem.

 És akit nem keresnek, azt többnyire nem is szokták megtalálni. Csak amikor már késő.

Meg amúgy is: ki mert volna rászólni, pláne az útjába állni szegény, félreértett Abdesszamad Lasszúdnak? Napjainkban nem így működnek ám a dolgok! Ha a rendőrség erősebben megszorítja a kezét bilincseléskor, az előírtnál hangosabban kérik tőle, hogy dobja el a gépfegyverét, vagy a kóterban kihűlve viszik neki a reggeli kávét (mint a norvég népirtónak, Breiviknek), máris ott terem a helyi Helsinki Bizottság és társai, s percunamit indít az állam ellen, amelyet meg is nyer. 

Emlékeznek még, milyen patáliát csaptak belőle ezek az úgynevezett „jogvédők”, mikor a 2015-ös párizsi terrortámadás elkövetőinél éjszaka tartott házkutatást a francia rendőrség? Ugyanis az euró­pai értelemben vett jogállamban a rendőrségnek csak nappal, munkaidőben szabad zavarnia a bűnözésben megfáradt merénylőket. Semmi sem fontosabb, mint az emberi jogok.

 Ha a rendőrség be szeretne menni a terrorista lakásába, csöngessen, s ha esetleg beeresztik, vegye le a cipőt, bújjon mamuszba.

Azt hiszik, túlzok, pedig nem. A legfrissebb „kedvencem”: két héttel ezelőtt a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága csaknem nyolcmillió forintnyi kártérítés megfizetésére kötelezte a magyar államot, amiért 2016-ban a rendőrség egy pakisztáni illegális migránst visszakísért a déli határkerítés túloldalára. A Helsinki Bizottság által képviselt illegális betolakodó állítólag megsérült betolakodás közben, ám az ügyészség nem indított nyomozást annak kiderítésére, mitől lett véres Khurram Shahzad buksija. Merthogy kerítésmegmászás, szögesdrót-feszegetés vagy jogszerű rendőri intézkedésnek való ellenszegülés közben, tehát önhibájából sérült volna meg, az nyilván életszerűtlen. Ha mindenféle bűnözők ezerszámra betörnek az országunkba, s közben bibisek lesznek, kötelesek vagyunk nyomozni. Punktum. Gondolom, Strasbourg és a Helsinki Bizottság szerint ez az úgynevezett „jogállamiság”. Holott csak egy degenerált, az önvédelmet büntető, halálos ellenségeit ünneplő, saját sírját ásó birodalom utolsó rángásai ezek.

Ahogyan Abdesszamad Lasszúd esetében is: 

a Verhofstadtok máris magyarázzák nekünk, hogy az egésznek semmi köze nincs a migrációhoz, ami egy népboldogító folyamat, üdvös vérfrissítés. Az érkezőket inkább öleljük keblünkre, osszuk szét őket kvóta szerint. Nyugi, Verhofstadt, Cseh Katalin meg Dobrev Klára személyesen garantálja kedves mindnyájunknak, hogy a szétosztandók között nincsenek alvó terroristasejtek.

 Ez ugyanolyan bizonyos, mint hogy a szankciók működnek. Egyébként pedig színtiszta véletlen, hogy a párizsi terroristák meg a többi robbantó, szurkáló, gázoló nagy része is illegális migránsként kezdte. Tudjuk, hallottuk ezektől ezerszer. „Az a baj, hogy továbbmennek.” Meg: a migráció csak „álprobléma”. Köszönjük, Ágnes!

Mi meg már föl sem tesszük a kérdést – mert minek, belefáradtunk –, hogy ugyan miféle háború folyik Tunéziában vagy Pakisztánban, amiért Abdesszamad Lasszúd és Khurram Shahzad „menekültként” törhet be Euró­pába, s lőhet szitává ártatlanokat vagy zsebelhet be nyolcmillió forintot. Sőt, e két országot – kivételesen – még csak porig sem bombázta az Egyesült Államok (legalábbis eddig), ami esetleg ürügy lehetne a jöttükre.

2015 óta értetlenül állunk az előtt, hogy Európa nem védekezik a migráció ellen. 

Ma Európa biztonsága egyenlő a nullával. Harcosok, katonák érkeznek, hogy elfoglalják Európát, ez teljesen nyilvánvaló. Közben a német kormány közölte, hogy 2026-ig pénzeli azokat az NGO-kat, amelyek hajókkal Európába szállítják ezeket a migránskatonákat

 – mondta néhány napja a Hit Rádióban Földi László nemzetbiztonsági szakértő, egykori hírszerző. Arra figyelmeztetett, hogy az ukrán háború miatt olyan mennyiségű fegyver került a feketepiacra, szabadult el Európában, amely már elegendő fegyverraktárak elfoglalásához. 

Nézzük végig a forgatókönyvet! Ideküldték a hadsereget, még puszta kézzel érkeztek. Azután jön egy pillanat, amikor a fegyverek kézbe jutnak, hiszen már a szerb–magyar határon is használják ezeket. […] Egyre nagyobb tömeg kezébe kerülnek, ezek a tömegek célpontokat fognak keresni. És a következő lépcső Európában nem az lesz, hogy terrortámadás mondjuk egy objektum ellen, hanem több országban egyszerre fognak végrehajtani terrortámadást. És hogy a hatása még nagyobb legyen, laktanyákat is el fognak foglalni.

Buda bevételére utalva megjegyezte, ugyanez a sors vár Európára. „Ami Izraelben történik, az egy bemelegítő ehhez. Hogy hogyan fog össze a muszlim világ annak érdekében, hogy a tervét végrehajtsa.” 

Földi László szerint a 2015-ös nyugat-európai terrortámadások után „egyértelműen ki kellett volna jelenteni, hogy aki ebben részt vesz akármilyen formában, az nem csak börtönbe kerül, hanem annak a családja, rokonai Európát el kell hogy hagyják”.

Ugyanis senki más, csak a család tudná visszatartani azokat, akik a dzsihád útjára akarnak lépni. Sem börtön, sem átnevelő tábor, sem rábeszélés nem használ – fogalmazott a nemzetbiztonsági szakember. 

Ám Nyugat-Európának esze ágában sincs védekezni. Az Open Arms meg a többi migránstaxi fáradhatatlanul rója a köröket a Földközi-tengeren, tízezrével hordja be a kontinensre az agysebészeket. Turbó fokozatra kapcsolták a népességcsere-programot, noha az eddig beszállított mennyiség is untig elég ahhoz, hogy az őslakosság pár évtizeden belül mindenhol kisebbségbe kerüljön, s lábát a nyakába szedve elinaljon – vagy behódoljon, Allah hitére térjen. Bevégeztetett. 

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek