2024.május 27.
Hella, Pelbárt, Ágoston

Felháborító: Szabadon távozhatott a bíróságról az antifa terrorista, Lina Engel

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
antifa 678x381

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A szerdai napon futótűzként terjedt a jó hír, mely szerint jogerősen elítélte a drezdai bíróság azt a 4 szélsőbaloldali Antifa terroristát, akik a Hammerbande tagjai. Most azonban a terroristák vezetője mégis szabadon távozhatott.

A Hammerbande Németország szerte támadott brutális módon meg jobboldali aktivistákat és politikusokat, nem egy esetben okoztak maradandó sérülést, de volt több halálos kimenetelű támadás is. Ők álltak az idei Becsület napi támadások hátterében, annak ellenére, hogy a vezetőjük lassan 3 éve előzetes letartóztatásban volt, a szervezet több tagját pedig évek óta körözik a német hatóságok.

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szabadon távozott tegnapelőtt este Lina Engel, annak ellenére, hogy a szerdai ítélet szerint azonnal meg kellett volna kezdenie a több, mint 5 éves letöltendő börtönbüntetését. A német Antifa már jóval előre megígérte, hogy ha elítélik a vádlottakat, akkor országszerte utcai lázongásba kezdenek. Az antifák be is váltották az ígéretüket, több német városban is lázongások alakultak ki – Lipcsében egész egyszeűen azt hirdették, hogy “Add meg a zsaruknak, amire szükségük van, 9 mm-t” – írja a Vadhajtások.

A zavargások hatására a bíróság be is adta a derekát, az ítélet jogerőre emelkedéséig hazaengedték Engelt, a reumájára hivatkozva. Addig is heti két alkalommal kell jelentkeznie a rendőrségen.

lipcse
Az Antifa és a rendőrség összecsapása Lipcsében

Ismerve a német Antifa kiépült hálózatát és azt, ahogy a német állam elfordítja a fejét, ha a szélsőbalos terroristákról van szó, sajnos van esélye megúszni a büntetést. Engel párja, Johann Guntermann lassan 6 éve körözés alatt áll, hiszen nemhogy nem kapták el, februárban ő vezette a budapesti támadásokat. Afelől viszont ne legyen kétségünk, ha szélsőjobboldali fiatalokról lenne szó, a hatóságok egy év alatt elfogták volna őket és valószínűleg a súlyos ítéletre sem kellene éveket várni…

Forrás:Szentkoronaradio.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához