2024.május 5.
Györgyi, Irén

Földi László: A brüsszeli elit Európa ellen dolgozik

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
faktum foldi laszlo budapest, 2022.07.04. foto: hegedus robert

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Nagyon sok helyütt szerveződtek olyan rendszerek, csoportok, amelyek eldöntötték, hogy Európában akarnak életteret nyerni maguknak – fogalmazott Földi László titkosszolgálati szakértő a Magyar Hírlap Faktum című műsorában.

A Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, jellemzően nem önálló embercsempészek dolgoznak, hanem egy komoly gazdasági és politikai háttérrel rendelkező hálózat, NGO-rendszer. Földi László a szabadkai erdőben történt lövöldözés kapcsán komoly biztonságpolitikai kockázatnak nevezte, hogy a migránsok súlyos konfliktusokat is magukkal hurcolnak Európába, ezzel összefüggésben pedig kulcskérdésnek nevezte a határozott határvédelmet.

A szakértő beszélt arról, milyen formában lenne érdemes visszavezetni a sorkatonaságot, és hol hibádzik a NATO stratégiája Oroszországgal szemben. Kitért arra is: „valószínűleg már nem képes Európát uralni az európai politikai elit, hanem kiszolgáltatott módon valami egészen más érdeket képvisel, ami nem feltétlen Európa jobbításával azonos”.

 

 

Kiemelt képünk forrása: Magyar Hírlap

 

 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához